• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:18Güneş 05:56Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:06Yatsı 21:38
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 10082.77 1.69
  • Altın: 2438.191 0.02
  • Dolar: 32.4757 -0.35
  • Euro: 34.7263 -0.42

Ak Parti 5. Olağan Kongre takvimi başladı

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, hedeflerinin, 5. Olağan Kongre süreci ile birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, millete söz verdikleri gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmayı hedeflemek
Ak Parti 5. Olağan Kongre takvimi başladı

Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık,5. Olağan Kongre ve il, ilçe kongre süreci ile ilgili açıklamada bulundu. İlçe Yönetim Kurulu ile kadın ve gençlik kolu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti’nin kuruluş süreci ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi.Bıyık, AK Parti'nin kuruluşundan bu güne demokrasiye, milletin değerlerine, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirdiğini söyledi. AK Parti'nin kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve davaya inanmış kadroyla birlikte yüzyılın ilk 13 yılında kimsenin hayal edemediği 1. atılımı gerçekleştirdiğini kaydeden Bıyık,’’Bu atılımın kaynağı demokratik meşruiyet, siyasal meşruiyet ve 9 seçimde milletimizin ortaya koyduğu büyük destektir. Şimdi hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te 2. atılımı tamamlamaktır.’’ Dedi.AK Parti’nin önümüzdeki hedefi, başlayan 5. Olağan Kongre süreci ile birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, millete söz verdikleri gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Bıyık ‘’ Kongrelerimiz Türkiye’mizin büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır. Kongrelerimiz çözüm süreci irademizin kaynağıdır. Kongrelerimiz, yeni Türkiye’nin vazgeçilmez ihtiyacı olan yeni Anayasanın aziz milletimizle buluşturulma iradesinin kaynağıdır. Kongrelerimiz tüm vesayet kalıntılarının, paralel yapının, milletimize musallat olan tüm musibetlerin tasfiye edilmesinin kaynağıdır. Kongrelerimiz yeni Türkiye yolunda atılacak adımların, gerçekleştirilecek mimarinin meşruiyet kaynağıdır.’’ şeklinde konuştu.Kongre süreçleri hakkında konuşan Bıyık, 1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongrelerini, 22 Kasım 2014 ile 22 Şubat 2015 tarihleri arasında İl kongrelerini gerçekleştireceğini söyledi.Toplantıda söz alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da bugün yeni Türkiye’nin adımlarını atma adına yapılan çalışmalarda herkesin sorumluluğu bulunduğunu söyledi. Kongre sürecinin başladığına da dikkat çeken Başkan Karabacak, kongrelerde alınacak kararlar doğrultusunda seçime gidileceğini belirterek partililerden kongre sürecinde sıkıntılar yaşanmaması adına dikkatli olmalarını istedi. Kongreler de mutlaka sıkıntılar yaşanabileceğinin altını çizen Karabacak; ‘’biz büyük bir aileyiz. Aile içinde sıkıntılar, hoşlanmadığımız durumlar olabilir ancak bizler hiçbir kavganın içinde olmamalıyız. Şov içinde olmamalıyız işimiz bu olmamalı. Gönül koymamalı nefsi davranmamalıyız. Emanete ihanet edenler de içimiz de olmamalı. Aksi takdirde partimizin geleceği iyi olmaz.’’ Şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim