• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9126.46 0.51
  • Altın: 2324.028 0.75
  • Dolar: 32.3552 0.07
  • Euro: 34.973 -0.14

AK Parti 250 kişi ile sahada

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığımızın ‘AK Parti Gebze Sahada’ sloganıyla icra ettiği program kapsamında ilk olarak, ilçe teşkilat binamızda basın mensuplarımızla bir araya geldik ve bölgenin sorunlarını konuştuk.
AK Parti 250 kişi ile sahada


AK Parti Gebze İlçe Başkanımız Sayın Recep Kaya’nın ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısı partimiz için birlik ve beraberlik içinde geçti. AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz, AK Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sayın İlyas Şeker, Sayın Mehmet Akif Yılmaz ile Sayın Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Çağatay Çağlayan, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Habibe Yıldırım Çırak, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Enes Altuntaş, önceki dönem Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörümüz Sayın İbrahim Pehlivan, AK Parti Kocaeli Önceki Dönem Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Ali Okur ile Sayın Cemalettin Kaflı, belediye başkan yardımcılarımız, il ve ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve partililerimiz katılım gösterdi.

Cuma namazının akabinde ise saha programlarımız başladı. Gebze’nin ana arteri olan 6 noktada esnaf ziyaretleri yapıldı. Bu bağlamda toplamda 250 kişilik bir ekip oluşturuldu. Bu ekibin içerisinde mevcut il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, istişare kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle yöneticilerimiz yer aldı.

Bağdat Caddesi ile Trafo Meydanı için, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz öncülüğünde 40 kişilik ekip çalışma yaptı. Gebze’nin en önemli arterlerinden olan İbrahimağa Caddesi’nde ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve AK Parti Gebze İlçe Başkanımız Sayın İlçe Başkanımız Recep Kaya öncülüğünde Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Dinç, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Habibe Yıldırım Çırak’ın da eşlik ettiği kalabalık heyet esnafa hayırlı işler diledi.

Gebze’nin en önemli caddeleri arasında yer alan Yılmaz Argun Caddesi’nde de Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman ve Sayın İlçe Başkanvekilimiz Raif Öztürk eşliğinde, Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Selamet Güner, il yöneticimiz sayın Neslihan Erattır’ın dahil olduğu 30 kişilik heyet, caddede bulunan esnaflarla hasbihal etti.

Kızılay Caddesi’nde Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz ve İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Yasemin Özdemir’in öncülüğünde 31 kişilik ekibimiz, hem caddedeki vatandaşlarımızla hem de cadde üzerindeki esnaflarımızla istişarelerde bulundu.

Şehit Numan Dede Caddesi’nde Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Enes Altuntaş’ın öncülüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Sayın Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Sedat Çelik ve birçok yöneticimizin katılımıyla geniş bir esnaf ziyareti gerçekleştirdik.

Bağdat Caddesi-stad bölgesinde ise Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Çağatay Çağlayan’ın öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörümüz Sayın İbrahim Pehlivan ve Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Dursun Ali Arslan ile yöneticilerimiz esnaflarımızla ve Gebzelilerle bir araya geldi.

 

Tüm kurmaylarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz saha programında, halkımızın teveccühü çok yoğundu. Programlarda hem Gebze halkımızın taleplerini dinledik, hem de hükümetimizin bugüne kadar yaptığı yatırımları ve bundan sonra yapacağımız hizmetler konusunda Gebzeli hemşerilerimizi bilgilendirdik. Milletin ta kendisinin kurduğu AK Parti’ye teveccühün aratarak devam ettiğini heyetlerimiz sahada gözlemledi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti olarak 20 yıldır milletimizden aldığımız güçle hizmete ve yola devam ediyoruz.
0f3ddf7e-94b7-4839-8908-ebf796468c3d.jpg1bcc9a7b-8952-4908-a309-3c4a98becd23.jpg3f248fcd-9111-456b-90f4-e899c9ec9953.jpgbcd52c75-268e-4c40-a208-3b91a717705e.jpgd505c06b-4702-433e-9efa-e61b5de60210.jpg
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim