• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.233 0.76
  • Dolar: 32.3553 0.08
  • Euro: 34.9392 -0.37

AK Darıca’dan Törk’e cevap!

CHP’li Yakup Törk’ün tedbirlerle ve AK Parti ile alakalı sözlerine, Darıca İlçe Başkanlığı’ndan cevap geldi.
AK Darıca’dan Törk’e cevap!

İlçe Başkanı Ufuk Acay nezdinden Darıca Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada Törk’ün ifadeleri “Talihsizlik” olarak nitelendi. AK Parti Darıca’dan, “Daha birkaç gün önce belediye başkanımıza yaptığı haksız eleştirilere karşı vatandaşlarımız sessiz kalmayarak tepki gösterdiği şahsın gündemde kalma çabası beyhudedir. Milletimiz biliyor ki bunlar zahirde çok çalışır gözükür ama esasta hiçbir şey üretmez. Bunlar, çok konuşur ama aslında hiçbir şey söylemez”denildi.

HAKARETİ SİYASET SANAN MÜDÜR

CHP Yönetimine de sert eleştirilerin bulunduğu açıklamada, “Duygu ve düşünce dünyası körleşmiş, nefret ve düşmanlıkla kalpleri kararmış, zihniyeti bozuklar yine araştırmadan ülkece birlik beraberliğe ihtiyacımız olan bu süreçte istismar çalışmalarına devam etmektedirler.  Sırf kendisi gibi düşünmüyor, kendisini desteklemiyor diye öğretmeninden işçisine, hâkiminden polisine, esnafından iş adamına kadar herkese hakaret etmeyi siyaset sanan bir müdüre sahip, her fırsatta ülkemize husumetlerini gösterenlere karşı tavır almak bir yana, onların safına geçip, onların argümanlarıyla bizi hedef alıyorlar. 

BEYHUDE GÜNDEMDE KALMAYA ÇALIŞIYOR

Yine buldukları her fırsatta Türkiye'yi yabancılara şikâyet ediyor, yatırımcılara ülkeye gelmeyin mesajı veren bir zihniyetin; 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkan Adayı şahıs Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından sonra alınan tedbirlerle alakalı sosyal medya hesabından her zaman ki gibi talihsiz açıklamalarda bulunmuş. Belediyelerimiz, Kaymakamlıklarımız, Sağlık Çalışanlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın bu süreçte gece gündüz demeden, hiçbir ayrım yapmadan, talepte bulunan vatandaşlarımızın yardımına koşmasına gözünü kapatan bu şahsı kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz. Daha birkaç gün önce belediye başkanımıza yaptığı haksız eleştirilere karşı vatandaşlarımız sessiz kalmayarak tepki gösterdiği şahsın gündemde kalma çabası beyhudedir.

BUNLAR ÜRETMEZLER

Milletimiz biliyor ki bunlar zahirde çok çalışır gözükür ama esasta hiçbir şey üretmez. Bunlar, çok konuşur ama aslında hiçbir şey söylemez. Bunlar, dünyayı çok bilir gibi davranır ama hiçbir şeyden haberleri yoktur. Bunlar, sürekli bağırır ama hiç dinlemez. Bunlar, yalanda ve iftirada sınır tanımaz ama sıra gerçeklere gelince hemen arkasını döner. Bunlar, demokrasiyi milletin iradesinde değil yurt dışından gelen sinyallerde arar. Bunlar, etrafına kin ve nefret saçmaktan kalbi kurumuş, ruhu kararmış, gözü körleşmiş, dili çatallaşmış bir güruhtur. Ülkemizin ufkunu gölgeleyen, enerjisini emen, vaktini heba eden, havasını kirleten, suyunu bulandıran bu zihniyetle mücadelemiz devam edecektir.

YAPILAN YARDIMLAR

Sosyal Koruma Kalkanı başlığı altında, 14 milyon 359 bin kişiye 33 milyar 824 milyon lira destek sağlandı. Bu dönemde, 3 milyon 579 bin kişiye 18 milyar 576 milyon lira tutarında kısa çalışma ödeneği desteği verildi. Ayrıca, 1 milyon 901 bin kişiye 3 milyar 611 milyon lira nakdi ücret desteği, 811 bin 469 kişiye de 3 milyar 566 milyon lira işsizlik ödeneği desteği sağlandı. “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyası kapsamında 1 milyon 817 bin kişiye 1 milyar 817 milyon lira ödendi. Sosyal Destek Programı çerçevesinde ise 3 fazdan oluşmak üzere 6 milyon 244 bin kişiye 6 milyar 244 milyon lira verildi. Toplam sosyal desteklerin tutarı 100.6 milyar liradır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim