• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 22°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Açıkhava Reklamları 3 Boyutlu Sanal Dünyaya Taşındı

İnşaat dünyasını 3 boyutlu platformla tanıştırarak, birçoğu henüz maket aşamasında olan konut projelerinin bitmiş hallerini harita üzerindeki gerçek yerlerinde detaylı olarak sunabilen 3DKonut.com, yenilenen versiyonunda açıkhava reklamcılığına yeni bir m
Açıkhava Reklamları 3 Boyutlu Sanal Dünyaya Taşındı

- İnşaat dünyasını 3 boyutlu platformla tanıştırarak, birçoğu henüz maket aşamasında olan konut projelerinin bitmiş hallerini harita üzerindeki gerçek yerlerinde detaylı olarak sunabilen 3DKonut.com, yenilenen versiyonunda açıkhava reklamcılığına yeni bir mecra ekledi. Açıkhavayı 3 boyutlu internet ortamına taşıyan uygulamayı ilk kullanan marka ise Evgör Mobilya oldu.

Gerçekleştirdiği 3 boyutlu uygulama ile inşaat sektöründe yeni bir trend başlatan 3DKonut.com, reklam dünyasına da farklı yaklaşımlar sunuyor. Mobilya, otomotiv, eğitim, sağlık, telekomünikasyon, dayanıklı tüketim vb. gibi onlarca sektörün potansiyel müşterileriyle 3DKonut.com içerisinde konut projesi arayan hedef kitlelerin benzer profillere sahip olduğu gerçeğinden hareketle yola çıkan site yönetimi, reklamverenlere yönelik “3 boyutlu sanal konumlandırma” adını verdikleri yeni bir mecra geliştirdi. İlk etapta açıkhavada sıkça kullanılan megaboardlar üzerinden bir uygulama gerçekleştiren 3DKonut.com, sistemindeki Google Earth haritası üzerinde 3 boyutlu sergilediği 100 farklı inşaat projesinin girişine sanal reklam alanları yerleştirdi. Konut bakmaya gelen müşteri kitleleriyle anlık etkileşim kurabilmeye olanak sağlayan “3D sanal megaboard” uygulamasını ilk kullanan marka ise Evgör Mobilya oldu.

AÇIKHAVA REKLAMLARININ FARKLI UYGULAMALARI 3 BOYUTA UYARLANACAK

3DKonut.com projesi ile Türkiye’de ve dünyada bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen site yöneticisi Aybars Görpe, yeni reklam uygulamalarıyla da tüm reklamveren markalara farklı bir boyut açtıklarını belirtti. İlk aşamada açıkhava reklamcılığında sıkça kullanılan megaboardları sanal platforma uyarladıklarını belirten Görpe, “Hali hazırda 81 ildeki yaklaşık 900 inşaat firmasına ait bin 800’ün üzerinde projeyi bir arada sunuyoruz. Bunlar arasından seçtiğimiz değişik lokasyonlardaki 100 farklı markalı konut projesinin girişine 3D megabordlardan yerleştirdik ve reklamverenlerin kullanımına açtık. Hazırlıklarını sürdürdüğümüz başka uygulamalarımız da olacak. Örneğin statlarda veya basketbol sahalarında olduğu gibi inşaat projesinin sosyal alanları içindeki spor sahalarının içlerine de 3 boyutlu marka reklamları alabileceğiz. Ya da bir otomotiv markasının modellerini, o projenin otoparkında 3 boyutlu olarak sergileyebileceğiz. Özetle açıkhavada gördüğünüz her türlü reklam mecrasını 3 boyutlu sanal aleme taşıyabilecek durumdayız” dedi.

Dünyanın ilk ve tek 3 boyutlu konut portalı 3DKonut.com’un reklam uygulamaları hakkında detaylı bilgiye www.3DKonut.com adresinden ulaşılabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim