• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:48Güneş 05:36Öğle 13:06İkindi 17:02Akşam 20:25Yatsı 22:05
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 25°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 10643.58 3.14
  • Altın: 2504.005 0.06
  • Dolar: 32.1989 -0.09
  • Euro: 34.8984 0.11

8+1 Hedefliyoruz!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını söyledi. Gebze’de 1200 kişilik grupla sahada olacaklarını kaydeden Ayar, “Gebzespor şampiyon oldu, 23 Nisan’ı kutladık. İnşallah 24 Haziran’da da 3. Bayramımızı kutlayacağız”
8+1 Hedefliyoruz!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, bugün basın toplantısı düzenleyerek 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını söyledi. Gebze’de 1200 kişilik grupla sahada olacaklarını kaydeden Ayar, “Gebzespor şampiyon oldu, 23 Nisan’ı kutladık. İnşallah 24 Haziran’da da 3. Bayramımızı kutlayacağız” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, 24 Haziran seçimleri için Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) oluşturdu. Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar da SKM tanıtımı için basın toplantısı düzenledi. İlçe Başkanı Ayar’a, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz, SKM Başkanı Selamet Güner ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

“ÜLKEMİZDE YENİ BİR SİSTEM OLUŞACAK”

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Gebzespor'un şampiyonluk sevincinden kaynaklı bayramı yaşıyoruz. 23 Nisan’ı da kautladık. İnşallah 24 Haziran'da 3. Bayramı yaşayacağız. Yapılacak seçim ile birlikte ülkemizde yeni bir sistem uygulanmaya başlayacak. 5 tane genel 3 tane yerel 3 tane referandum olmak üzere 12 seçimden zaferle çıktık. Dünyada örneği çok az görülen bir başarı. Bu başarının sırrı vatandaşla kurduğumuz hasbihaldir. Biz milletimizi dinliyor ve sorunlarını çözmek üzere gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

“BİN 200 KİŞİLİK SEÇİM KADROSU”

“Peki Gebze olarak biz bu genel seçimlerle ilgili ne yapıyoruz? Göreve geldiğimiz günden itibaren yarın seçim yapılacakmış gibi gece gündüz çalışıyoruz. 350'nin üzerinde sivil toplum kuruluşu ziyareti gerçekleştirdik. Herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Gebze çok büyük bir yer. Aktif teşkilatlarımızla, aktif yapıda 1200 seçim kadrosu ile çalışacağız. Seçim süreci için bir SKM oluşturuyoruz. SKM bizim partimizin geleneğinde ve yapısında var. Seçim Koordinasyon Merkezimizin başına Selamet Güner arkadaşımızı belirledik. Milletin terazisi şaşmıyor. Ne görürse karşılığını ona göre veriyor. Artık önümüzde ki seçim biter bitmez iktidar belli olacak.” ifadelerini kullandı.

8+1 HEDEFLİYORUZ

İlçe Başkanı İrfan Ayar, 24 Haziran seçimlerinde Kocaeli’de milletvekili sayısını aettıracaklarını da belirterek 8+1 vekil çıkaracaklarını iddia etti. Ayar, “Bilindiği gibi Kocaeli’nde milletvekili sayısı 13’e yükseldi. AK Parti olarak 8+1 hedefliyoruz. 8’i çıkaracağız ama 9’u çıkarmak için de çalışacağız ve başarılı olacağız. Gebze’den de ilk 8’in içinde iki tane milletvekili adayımızın olmasını istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz” dedi.

“HER AN HAZIRDIK”

SKM Başkanlığı'na seçilen, Selamet Güner'de yaptığı kısa değerlendirme konuşmasında, "Bu göreve layık görüldüğüm için tüm teşkilatımın içinde görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her an seçim varmış gibi bir hazırlık yapısı içinde olan partiyiz. İnşallah bu seçim vatanımıza hayırlar getirir." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim