• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 7°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • -1°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 10945.21 0.24
  • Altın: 5775.557 0.62
  • Dolar: 42.5207 -0.09
  • Euro: 49.6147 -0.14

6 plaj dışında denize girmek yasak!

Kandıra Kaymakamlığı, bugün Kandıra'da bulunan 6 plaj dışında denize girme yasağı geldiğini duyurdu
6 plaj dışında denize girmek yasak!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kandıra'da bulunan Bağırganlı, Seyrek, Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı ve Miço (Kadınlar Plajı) dışında denize girmek yasaklandı.

TEHLİKELİ VE YASAKTIR

Kandıra Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Saygıdeğer vatandaşlarımız olumsuz hava/deniz şartları sebebiyle Pazartesi günü (25.08.2025) Kandıra İlçemizde bulunan Bağırganlı, Seyrek, Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı ve Miço (Kadınlar Plajı) dışındaki tüm plajlarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın belirtilen alanda duba ve mantarlar içerisinde denize girmeleri, diğer alanlarda denize girmemeleri önemle rica olunur.

6 plaj dışında denize girmek yasak!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim