• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9716.77 0.00
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Yılmaz Vural: "Bizi Küme Düşürmüşler"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligde 9 günde 3 maç oynayacaklarını belirterek, "Sanırım bunlar maç programı yaparken Balıkesirspor ve bizi küme düşürmüşler" dedi.Kardemir Karabüks...
Yılmaz Vural: Bizi Küme Düşürmüşler

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligde 9 günde 3 maç oynayacaklarını belirterek, "Sanırım bunlar maç programı yaparken Balıkesirspor ve bizi küme düşürmüşler" dedi.

Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak karayoluyla Bursa’ya hareket etti. Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Vural, Bursaspor ile çok zor bir maç oynayacaklarını, aynı şekilde sıralamada üzerilerinde bulunan takımların da zorlu maçlar oynayacağına dikkat çekerek, "Onlar kaybettiği ve biz de kazandığımız takdirde rakiplerimize 3 puan daha yaklaşmış olacağız. Sonrasında biz evimizde oynarken onlar deplasmanda oynayacaklar. Umarım hak eden kazanır, hak eden de biz oluruz" dedi.

"PROGRAM YAPARKEN BİZİ KÜME DÜŞÜRMÜŞLER"

Vural, 9 günde 3 maç oynayacaklarını da hatırlatarak, “Sanırım bunlar maç programı yaparken Balıkesirspor ve bizi küme düşürmüşler. Balıkesirspor’un avantajı evinde oynuyor olması. Cumartesi evinde sonrasında salı günü deplasmana gidiyor, sonra tekrar evine gidiyor. Ama bizim tam tersi. Otobüsle Bursa’ya gideceğiz. Maçtan sonra gece 3’te evimizdeyiz. Oyuncumuz 3’te yatarsa biz ne yapacağız? Salı günü de maç oynayacağız. Sonra otobüsle Balıkesir’e git. Böyle bir programlama olur mu Allah aşkına? Ben oyuncularımı nasıl dinlendireceğim? Ben sihirbaz falan değilim. Bilim bile ’72 saat geçmesi lazım üzerinden’ diyor. Bana o süreyi bile tanımıyorsun. Maç programından dolayı dezavantaj yaşayan tek biziz. Ligde daha rahat takımlar varken niye bizim maçımız böyle? Bunun mantığını biri bana açıklasın" şeklinde konuştu.

"KARABÜKSPOR EĞER BU MAÇLARI KAYBEDERSE SORUMLUSU OLARAK ONLARI GÖRÜRÜM"

Türk oyuncusunun haftada 3 maç oynama alışkanlığının bulunmadığını da belirten Yılmaz Vural, "Bırak ben de 4 gün dinleneyim. Bursaspor maçını cuma günü oynayalım diye yalvarıyoruz ama oynatmıyorlar. Kanun mu bu? Kardemir Karabükspor eğer bu maçları kaybederse sorumlusu olarak onları görürüm. Bu bize yapılmış çok büyük bir haksızlıktır. Bunu büyük bir takıma yapabilir misiniz Allah aşkına? Kıyamet kopar. Sen, bizi de silahla vurmuş gibi oldun. Bunun hiçbir farkı kalmadı. Başımıza şu anda gelen tam bir otobüs kazası. 7 saat git oyna, 9 saat git oyna. Ne ile gideceğim ben? Biz öyle 90 bin dolar verip de uçak tutup bir yere gidecek takım değiliz. Oyuncuların karşısında oynuyoruz, resmen tiyatro yapıyoruz, mutlu insan tiyatrosu. Aslında inanılmaz mutsuzum şu anda. Yapacak bir şey yok. Kural konmuş çıkıp oynayacağız, elimizden geleni yapacağız" dedi

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim