• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 18°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 26°C Rize
  • BIST: 9916.77 2.06
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Ünlü,''Belediyelerde aday çıkarmama ihtimalimiz var”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. Toplantıda yerel seçimlere yönelik konuşan Ünlü, “Genel Merkezimiz karşılıklı jestler olacak derse; bazı belediyelerde aday çıkarmama ihtimalimiz var” dedi.
Ünlü,''Belediyelerde aday çıkarmama ihtimalimiz var”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. Ünlü, İl binasında düzenlenen toplantıda kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamasında, “Cumhur ittifakı sayesinde dağdan kovduğumuz teröristleri belediye meclis üyesi olarak karsımıza çıkarmak gayretlerine milletimiz prim vermeyecektir.

CHP tabanı da HDP ile kolkola yürünmesinden rahatsızdır. CHP’nin yedeği İP ve HDP birbirlerine destek olarak Kocaeli'de hiç bir belediye kazanamayacaklardır. Genel başkanımızın talimatları ve önümüzü açtığı doğrultuda bu seçimlerde, PKK uzantısı HDP ile işbirliğini bile göze almış ve zillet İttifakının başarılı kılmaya çalışacak olan CHP ittifakının önündeki en büyük engel MHP’nin varlığı olacaktır. Bunu da herkes yaşayıp görecektir” ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK ENGEL MHP OLACAK

Konuşmalarının devamında Ünlü, “Başta İstanbul ve Ankara İzmir olmak üzere şer odaklarının, terörist unsurların yerel yönetimlere ve belediyelere sızarak kurduğu planların önündeki en büyük engel yine Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Bu durumun Kocaeli 'de de yansımaları elbette olacaktır. Bugün Kocaeli 'de 2-3 puan için şer cepheleriyle şimdiden temasa geçen CHP’nin ve CHP İl Başkanının kendi işlerini bırakıp bize sataşmasının altında yatan sebepler bu anlattıklarımdan kaynaklanmaktadır. Planlar yapılmaktadır ama ne plan yaparsanız yapın başaramayacaksınız” diye belirtti.

ÜLKEMİZ İÇİN TEHLİKE GEÇMİŞ DEĞİL

“Bilinmelidir ki, bizim için siyaset, ülke menfaatleri söz konusu olduğunda ikinci planda kalır” diyen Ünlü, “Devlet bekası söz konusu olduğunda biz her şeyden vazgeçeriz. Bunu siz anlayamazsınız. Bugünde ülkemizde tehlike hala geçmiş değildir. Tehlike devam etmektedir. Bir gün sarı yelekliler sokaklara çıktığında neyin siyasetini yapacaksınız? Bu yüzden bizim için Cumhur İttifakı davadır, sevdadır, önce ülkem demenin siyasi yansımasıdır” diye konuştu.

GENEL MERKEZİN KARARINA BAĞLI

Hangi belediyelerde MHP’nin iddialı olabileceği sorusunu cevaplayan Ünlü, “13-0 Cumhur İttifakı kazanacak dedim. Bu ittifak MHP ve AK Parti’den oluşuyor. Biraz AK Parti’nin, biraz MHP’nin belediyesi olan bir seçimden bahsediyorum. MHP 12 İlçedeki aday adayları ve büyükşehir aday adaylarını belirliyor. Gözümüz kulağımız Genel Merkez’de. Ankara’dan talimat geldiğinde adaylarımızı çıkaracağız. Genel Merkezimiz karşılıklı jestler olacak derse; bazı belediyelerde aday çıkarmama ihtimalimiz var. Her şey Genel Merkezin kararına bağlı” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ’DE DURMALIYIZ

Basında belediye başkanlığı için aday olacağına dair çıkan haberlere yönelik konuşan Ünlü, “Aydın Ünlü, hep görev adamı olmuş. Bugün ipsizi sapsızı Kocaeli’dedir. Bu sebeple Kocaeli’de durmalıyız. Ünlü, hangi sebeplerden milletvekili adayı olmadıysa bugün de aynı sebepten dolayı İl Başkanlığı görevinde kalacaktır. Bizim görevimiz, güvenilir adayları vatandaşla buluşturmaktır” şeklinde konuştu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim