• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Tahir Büyükakın'dan Dilovası teşkilatına ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Tahir Büyükakın, seçim çalışmalarına ilçe teşkilatlarını gezerek start verdi. Büyükakın bugünde Dilovası İlçe Teşkilatını gezerek partililerle bir araya geldi.
Tahir Büyükakın'dan Dilovası teşkilatına ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında sahaya inen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, ilçe yöneticileri, il yöneticileri, belediye meclis üyeleri, AK Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayları, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

HEDEFİMİZ EN AZ YÜZDE 50

İlçe Teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Cumhurbaşkanımızın açıklaması ile belirlenen Büyükşehir Adayımız Tahir Büyükakın ve İl Başkanımızın teşkilatımızı ziyaret etmeleri bizleri sevindirdi. Bizde 29 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde teşkilatımızla aday adaylarımızla canla başla çalışarak hem büyükşehir hemde Dilovası Belediyesi'nde ak hizmetlere devam etmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Hedefimiz en az yüzde 50 oy almaktır. Bunun için sıkmadık el girmedik ev bırakmayacağız."dedi.

BAŞKAN TOLTAR'DAN KARAOSMANOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tahir Büyükakın'a çıktığı yolda başarılar diliyorum. Biz inanıyoruz ki Tahir hocamız geçmişin verdiği tecrübe ile çok daha fazla oy alacak ve çok daha güzel hizmetler yapacaktır. Bizde hem belediye başkanı olarak hemde teşkilatlar olarak sonuna kadar arkasında duracağız. Göreve geldiğimizden bu yana 6 seçim ve bir hain darbe girişimine karşın elimizden geldiğince ilçemize hizmet etmek için çalıştık. Yine bir seçim süreci yaklaşıyor ve bu süreçte yine AK kadrolar olarak kenetlenecek ve seçimi alacağız. Bu seçim bizim için ve ülkemiz için gerçekten çok önemli. İnanıyorum ki halkımız bu güne kadar olduğu gibi bu seçimde de yine partimize destek verecek ve ülkemiz ilçemiz emin adımlarla yoluna devam edecektir. Bu güne kadar hem Kocaeli'ye hemde ilçemize çok büyük hizmetler yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyorum."dedi.

DİLOVASI'NA GÜVENİYORUM

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Genel Merkezimizce belirlenen Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tahir Büyükakın ile birlikte seçim çalışmalarına start verdik. Bundan sonra ki süreçte ilçe belediye başkan adaylarımız belirlenecek ve Büyükşehir ve ilçe adaylarımız ile gece gündüz demeden hep birlikte en çok oyu almak için çalışacağız. Dilovası'ndan da en az yüzde 50 oy bekliyoruz. AK Parti ben değil, biz diyenlerin partisidir. Hepimiz bir olacağız ve gece gündüz demeden kenetlenerek çalışacağız. Ben inanıyorum ki Dilovası her zaman olduğu gibi hem Cumhurbaşkanımıza hemde AK Partiye bir kez daha sahip çıkacaktır."dedi.       

HAK VE BATIL MÜCADELESİ VERİYORUZ

Dilovası teşkilatındaki sıcak karşılamasından dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, cumartesi gününden bu yana kendisine yönelik pozitif enerjiden güç aldığını belirtti: “Hepinizi burada görmek çok güzel. Bunun için Allah’a şükrediyorum. Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kimse kıran kırana yarışmadı. Aramızda mücadele olmadı. Bu teşkilatlarda bu olmaz. Adaylığın açıklandığı günde, dün de bugünde yan yanayız” dedi. Üniversite 15 yıl, 10 yıl belediyecilik, 1.5 yılda Valilik yaptığını hatırlatan Büyükakın şöyle konuştu: “Bu nedenle birkaç pencereden hayata bakmaya başladım. 1071 yılından buyana felaketler yaşadık. 15 Temmuz ve sonrasında yaşananlar 1071 yılında yaşananlar aynı zaman diliminde. Hak ve batıl mücadelesi veriyoruz. Şu anda bu kalenin temsilcisi Cumhurbaşkanımızdır. Bu kale yıkılırsa ümmet yıkılır. Biz bu mücadeleyi bırakmayız. Bizim taşıdığımız değerler var. Millete hizmet etmeyi en kutsal değer olarak biliyoruz.

TEŞKİLATLARIMIN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMAYACAĞIM

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü bizim için kutsal bir mücadele. Allah yolunda mücadele etmek bizim vazifemiz. Makamımızın ne olduğunun önemi yok.” Teşkilatlara ‘Hiçbirinizin yüzünü kara çıkarmayacağım’ sözünü veren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız 2-3 saat uyku ile ayakta kalıyor. Enerjisini yüreğinden alıyor. Bende bu enerji ile çalışacağım hiçbirinizin yüzünü kara çıkarmayacağım. Nihai hedefimiz davanın başarılı olması, ümmetin, ülkenin, devletin ayakta kalması; bu kalenin yıkılmamasıdır. Ben burada doğdum, burada büyüdüm. Sadece kendimizin değil, bütün çocukların huzurlu olması için çalışacağız. El birliği ile var gücümüzle, İslam ve insanlık için hak davamızın galip gelmesi için mücadele edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Büyükakın'a günün anısına çiçek takdim ettiler.

dsc_0010-001.jpgdsc_0016.jpgdsc_0024.jpgdsc_0034-001.jpgdsc_0040-003.jpgdsc_0046.jpgdsc_0057.jpgdsc_0075.jpgdsc_0082.jpgdsc_0093.jpgwhatsapp-image-2018-11-29-at-14.39.09.jpegwhatsapp-image-2018-11-29-at-14.39.12.jpegwhatsapp-image-2018-11-29-at-14.39.19.jpegwhatsapp-image-2018-11-29-at-14.39.21(1).jpegwhatsapp-image-2018-11-29-at-14.39.21.jpegwhatsapp-image-2018-11-29-at-14.39.25.jpegwhatsapp-image-2018-11-29-at-14.39.08.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim