• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 16°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Sergen Yalçın İsyan Etti

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PFDK’YA tedbirli olarak sevk edilmesine ilişkin, "Her pozisyonda sahanın içine giren teknik direktörler var ama kimseye ceza verildiği yok" dedi.Spor...
Sergen Yalçın İsyan Etti

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PFDK’YA tedbirli olarak sevk edilmesine ilişkin, "Her pozisyonda sahanın içine giren teknik direktörler var ama kimseye ceza verildiği yok" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında karşılaştığı Bursaspor’u 4-1’lik skorla mağlup etmesini başaran Medicana Sivasspor, bir günlük iznin ardından Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Michael Eneramo’nun yanı sıra İbrahim Toraman, Da Costa ve Batuhan Karadeniz ile A2 milli takım kadrosuna çağrılan Ümit Kurt ile Aaatif katılmadı.

"SİVASSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEK"

Antrenman öncesi basın mensupların sorularını yanıtlayan teknik patron Sergen Yalçın, Bursaspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıktıklarını söyleyerek, "Skor gayet tatmin edici. Özellikle milli takım öncesi oyuncularımızın da moralli olması açısından güzel bir galibiyet oldu. Bu arada ligin artık son bölümüne hazırlanacağız. Umarım bizim için bundan sonrası çok daha iyi geçer. Bursaspor maçından önce bir duraklama dönemi yaşadık ama bu gayet normal. İki büyük takımla oynadık. Bu maçların çoğunda iyi oynadığımızı da düşünüyorum ama şanssız mağlubiyetler aldık. Oyun olarak bir sıkıntımız yok ama skor olarak bir sıkıntımız var, üretmekte biraz zorlanıyoruz. Çok gol kaçırıyoruz maçlarda. Özellikle büyük maçlarda o golleri atamazsan sahadan mağlup ayrılman gayet normal ama ligin son dönemi bizim için çok daha iyi olacak diye düşünüyoruz. Çünkü takım olarak iyi durumdayız. Oyuncularımız fizik olarak güçlüler, iyi niyetliler, iyi mücadele ediyorlar. Bunun son dönemine çok pozitif yansıyacağını düşünüyorum. Ligle beraber kupayı da götürmeye çalışıyoruz. Bu da kolay bir iş değil. Geldiğimizden beri çok fazla maç oynadık. Sürekli hafta sonu, hafta içi maç oynuyoruz. Oyuncularımız doğal olarak yoruluyorlar. Son sakatlıklardan sonra kadromuz da biraz kısıtlı hale gelmeye başladı. 3-4 tane oyuncumuzu birçok maçta kullanamadık ve oda canımızı sıkıyor. Alternatif bulmakta zorlanıyoruz bazen ama takım olarak güçlüyüz. İnşallah sezon bitene kadar Sivasspor çok daha iyi yerlere gelecek" dedi.

"HER TÜRLÜ MÜCADELEYE HAZIRIZ"

Eneramo’nun çapraz bağlarının koptuğunu ve sezonu kapattığı hatırlatan Yalçın, şunları söyledi:

"Eneramo’yu daha kullanamayacağız. Çapraz bağ sorunu oldu. Oda bizim çok inandığımız bir oyuncuydu. Maalesef onu da kullanamayacağız, sezonu kapattı. İbrahim Toraman sezonu kapattı, Da Costa’yı yurtdışına gönderdik, onun da sakatlığı var. En azından Da Costa’yı da katabilirsek bir daha ki maça kadar çok fazla eksik olmak istemiyoruz. Çünkü daha 9 tane lig maçımız var. Kupa da belki yarı final oynayacağız ama ligin sonuna kadar bizi güzel bir mücadele bekliyor. Takım olarak her türlü mücadeleye hazırız."

"HER POZİSYONDA SAHANIN İÇİNE GİREN TEKNİK DİREKTÖRLER VAR"

Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Kayserispor maçından sonra tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesiyle ilgili olarak ise, "Bizim kenarda kontrolü kaybetmememiz gerekiyor. Benim yaptığım işte çok sağlıklı bir iş değil ancak kimler öyle yerlere getiriyorlar ki bazen olayları takımımın sahada ezildiğini görünce doğal olarak kenarda dayanamıyorsun. Benim oyundan atıldığım pozisyon Eneramo’nun çapraz bağlarının koptuğu pozisyon. Onun öncesinde 3-4 tane daha net pozisyon var. Artık ligin son dönemlerinde herkes küme düşmeme maçları oynuyor, herkes final maçları oynuyor, hakemlerin çok daha konsantrasyonlu, çok daha sahada sağlam bir şekilde durması lazım. Ben geldiğimden beri hakemlerle ilgili hiçbir şey konuşmuyorum ama ligin içinde bazen bu tür olaylar oluyor. Biraz daha bizim kendimizi kontrol etmemiz lazım, hakemlerin biraz daha bize inisiyatif vermesi lazım. Her pozisyonda sahanın içine giren teknik direktörler var ama kimseye ceza verildiği yok. Kendimi korumak için bunları söylemiyorum ama hakemlerin biraz daha dikkat etmesi, biraz daha sağlam yönetmesi lazım. Çaldığı düdüklere bizim kenardan güvenmemiz lazım. Kayseri maçının 90 dakikası bizim için sıkıntılı geçti. Bizde ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Ben niye bir müsabakada oyun içerisinde hakemle uğraşayım? Tabi ki uğraşmak istemem ama oluyor. İki seneden beri ilk defa benim başıma böyle bir olay geldi. Üzgünüm yapmamam gerekiyordu" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim