• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Şayir, gövde gösterisi yaptı

31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti’nin aday tanıtım toplantıları Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir ile devam etti. Önceki gün gerçekleşen Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in aday tanıtım programı gövde gösterisine dönüştü.
Şayir, gövde gösterisi yaptı

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in aday tanıtım toplantısına, Dilovalılar büyük ilgi gösterirken Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı katılımdan dolayı büyük moral buldu.

Aday tanıtım toplantısına ayrıca AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Başkanvekili Mikdat Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Korkmaz, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, STK ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

DİLOVASI'NI BİR KEZ DAHA ZAFERE ULAŞTIRACAĞIZ
Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut "Bugün burada muhteşem bir topluluk var. Burada Dilovası'nın Ak Parti'ye verdiği desteği görüyoruz. İnşallah 31 Mart'ta da aynı destekle yolumuza devam edeceğiz. Bu zamana kadar Dilovası için mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanımız Ali Toltar'a teşekkür ediyorum. Yaparsa AK Parti yapar ve yapacaktır. Burada bizi yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Tüm kademelerimizle sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Ali Bey'in hizmetlerini Hamza Şayir'le daha ileri taşıyacağız ve AK Parti'yi Dilovası'nda bir kez daha zafere ulaştıracağız ve Dilovası'na daha güzel hizmetler yapacağız."

BİZDE MAKAM SEVDASI OLMAZ
Akbulut'un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "5 yıl önce bize görev verildiğinde aynı coşkuyla bir araya gelmiştik. Bu coşkunun bugün burada yeniden canlandığını görüyorum. Hamza kardeşimiz için bir araya geldik ve kendisini çıktığı bu yolda rabbim muaffak eylesin. Bizde makam mevki sevdası olmaz. AK Parti kurulduğundan bu yana eski Türkiye devri de kapandı. AK Parti bir dava hareketidir. 
Tevazu samimiyet ve gayret bizim şiyarımız. Bu dava Ali'nin veya Hamza'nın davası değil, memleket davasıdır. Bin Ali feda olsun bu davaya. Görev yaptığımız sürece adaletli olduk. Bu coşku ve kalabalık 31 Mart'ın müjdecisidir. Her zaman partimin ve liderimin emrindeyim. Çok çalışacağız ve yine seçimlerden galip ayrılacağız."dedi.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR
Toltar'ın ardından partililere seslenen Karaosmanoğlu ise, "Bizim partimizde makamlar gelip geçicidir. Bugün ülkemizin kalkınmasını güçlü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a borçluyuz. Dilovası'nda yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Şu anda muhalefetin bir araya gelmesindeki tek amaç iktidarı nasıl güçsüz kılarız derdidir. Ancak biz milletimizle bir aradayız elinizden geleni yapın. 31 Mart'ta tezkeremi alıyorum. Dilovası'nda eksik yaptıklarımız olmuştur, hakkınızı helal edin. Kim burada taş üstüne taş koymuşsa Allah razı olsun, bundan sonra emrinizde ve yanınızdayız.

"DİLOVASI'NIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"
Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ise şunları aktardı; "Bizim icin mevkii ve makamların önemi yok. Kocaeli'nde 12 ilcede 11 aday degisti ve buna rağmen herkes değişim yokmuş gibi çalışıyor. Aziz milletimiz daha mutlu yaşasın diye siyaset yapıyoruz. Ben sizlerin kardeşiyim ve bu şehrin çocuğuyum. Sizin bütün sorunlarınızı biliyoruz ve çözeceğiz. İstenilen ne varsa biz yaptık. Sizin daha güzel yaşamanız için her şeyi yapacağız. Her zaman sizlerle olmaya ve Dilovası'nı daha güzel hale getirmek için mücadele edeceğiz."

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN
Hamza Şayir ise konuşmasında, "Ülkenin 4 bir yanından gelen tüm kardeşlerimizle beraber, ortak akılla hareket edeceğiz. Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin Dilovası'nı hep beraber yöneteceğiz. Sevgili dava arkadaşlarım girilmedik cadde, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Tüm çaba ve gayretimizle 1 Nisan sabahı yeni bir sayfa açarak, Dilovası'nda çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm seçmenlerimize sesleniyorum, çocuklarımızın geleceği için oyunuzu AK Parti'ye verin. Dilovası'na gelmesi gereken tüm yatırımlar için çalmadık kapı bırakmayacağız" dedi.

DİLOVASI'NDA HİZMETE DEVAM
Toplantıda son olarak konuşan Tahir Büyükakın ise birlikteliğin önemine dikkat çekerken, "Dilovası'nın sorunlarını çok iyi biliyorum ve ilçemizin problemleri ancak ortak bir anlayışa çözülür. Dilovası'na hizmet üretmeye devam edeceğiz. Hamza Şayir kardeşimizle beraber, gönül belediyeciliği düsturuyla el ele verip, Dilovası'na daha güzel hizmetler üreteceğiz. İnşallah 13'te 13 yaparak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği vereceğiz" ifadelerini kulandı. Organizasyon çekilen hatıra fotoğrafıyla sonlandı.

sayir,-govde-gosterisi-yapti-(7).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(8).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(22).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(24).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(3).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(4).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(5).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(2).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(9).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(10).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(13).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-().jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(14).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(15).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(16).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(17).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(1).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(19).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(20).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(23).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(18).jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(22)-001.jpegsayir,-govde-gosterisi-yapti-(12).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim