• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Savcı Sayan: ’’Milletçe Gülüyoruz"

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Savcı Sayan, CHP’nin ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ isimli reklamına atıfta bulunarak, “Muhalefete artık kulaklarımı tıkıyorum. Muhalefete bakarsak eski Türkiye’ye dönmemiz...
Savcı Sayan: ’’Milletçe Gülüyoruz

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Savcı Sayan, CHP’nin ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ isimli reklamına atıfta bulunarak, “Muhalefete artık kulaklarımı tıkıyorum. Muhalefete bakarsak eski Türkiye’ye dönmemiz lazım. Biz muhalefete milletçe gülüyoruz” dedi.

AK Parti’den İzmir 2. Bölge 7. sıradan aday gösterilen Savcı Sayan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan AK Parti Seçim Beyannamesini değerlendirdi. “Önümüzdeki günlerde Türkiye’de çok güzel şeyler olacak” diyen Sayan, yeni sözleşmenin yeni bir Anayasa’ya işaret olduğuna dikkat çekti. Sözleşmenin demokratik haklar açısından önemli olduğunu ifade eden Sayan, “Başbakan’ın bu Türkiye sözleşmesi, yeni Anayasa’ya işaretti. Dolayısıyla Başbakan çok güzel bir sözleşme üzerinde durdu, çok güzel şeyler var. Özelikle demokratik haklar açısından olsun, Türkiye’deki haklar açısından olsun, eşit yaşam, eşit vatandaşlık. Bana göre en önemli nokta, ‘amir olan hastır memur olan devlettir’; yani bu çok önemli bir vurguydu. Halk devletin emri değil, devlet halkın emrinde olacak artık” diye konuştu.

Seçim Beyannamesini yeni Türkiye için yeni bir güç olarak değerlendiren Savcı Sayan, "Türkiye’nin artık yeni bir başkanlık sistemine ihtiyacı olduğunu Sayın Başbakan da telaffuz ediyor. Bugün belki biraz abartıldı, çok keskin çizgilerle çok söz etmese bile böyle bir algı oluştu. Ama Sayın Başbakan’ın kendisine olan güveni altyapısına olan sağlamlığı, dolu bir sunum oldu. Yeni Türkiye için yeni bir güç yeni bir sözleşme. Bence önümüzdeki günler Türkiye çok rahat günler yaşayacaktır" dedi.

"BİZ MUHALEFETE MİLLETÇE GÜLÜYORUZ"

Savcı Sayan, konuşmalarında ise CHP’yi eleştirdi. CHP tarafından seçim çalışmaları kapsamında hazırlatılan ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ reklamına atıfta bulunan Sayan, “Biz muhalefete milletçe gülüyoruz” diye konuştu. Muhalefetin söylemlerine de değinen Sayan, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

“Biz muhalefete milletçe gülüyoruz. Muhalefetin hiçbir şey yaptığı yok. Sadece eleştirmekten ibaret. Muhalefetin zaten gücü olsa, seçimlerde AK Parti’ye karşı birleşmez kendi başına mücadele eder. Dikkat ederseniz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birleşiyor, belediye seçimlerinde ortak adaylar çıkartıyorlar. Zaten bu muhalefetin nasıl bir durumda olduğunun en büyük işaretidir. Dolayısıyla ben muhalefetin söylemlerine pek bakmıyorum, muhalefetin söylemlerine bakarsak eski Türkiye’ye dönmemiz lazım. Türkiye çağ atladı. Muhalefete artık kulaklarımı tıkıyorum. Söylediklerini dinlemek istemiyorum. Türkiye’nin yararına değil.”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim