• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

SAADETE COŞKULU KARŞILAMA

Mahalle Mitinglerine Gebze Beylikbağı İle Başlayan Saadet Partisi’nin Kocaeli Yıldızlarını Halk Bağrına Bastı.
SAADETE COŞKULU KARŞILAMA

Beylikbağı Mahallesi Sarı Camii meydanında büyük bir kalabalıkla ilk mitingini gerçekleştiren Saadet Partisi meydanlara sığmadı. Kocaeli Saadet Yıldızlarının tek tek tanıtıldığı mitinge Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Bitmez damga vurdu.

 

Türkiye’de açıklanan açlık sınırının bin 400 lira olduğunu ifade eden Bitmez, “Asgari ücretin 946 lira olduğu bir yerde Devletin bir yıllık personel giderleri maaşı 119 milyar lira. Ancak yıllık faiz ödemeleri 129 milyar lira. Biz diyoruz ki daha önce nasıl kestiysek şimdi de faize giden hortumları kesip bunları size aktaracağız. Saadet iktidarında bin alan iki bin lira alacak” dedi.

 

Saatler öncesinden miting alanı Beylikbağı Sarı Camii meydanını dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Kocaeli Saadet Yıldızları Milletvekili adaylarının hepsinin vurguladığı nokta 13 yıldır işbaşında olan iktidarın her seçim döneminde sanki muhalefetmiş gibi yetkiyi verin yapalım edebiyatı oldu.

 

Beylikbağı Sarı Camii meydanında gerçekleşen mitinge Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Bitmez, Kocaeli Saadet Yıldızları Milletvekili adayları,            İl Karargah Başkanı Nurettin Çelik, İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve yüzlerce Milli Görüşçü katıldı.

 

“EN GÜZEL ÖRNEK BEYLİKBAĞI”

Miting alanını dolduran yüzlerce kişiye ilk olarak seslenen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, halkın 13 yıllık bir hipnozdan uyanarak aslına döndüğünü söyleyerek, burada gördükleri coşkulu kalabalığında bunun işareti olduğunun altını çizdi. Ülke ekonomisinde büyük pay sahibi olmasına rağmen basiretsiz siyasetçiler yüzünden Kocaeli’nin hak ettiğini alamadığını ifade eden İl Karargah Başkanı Çelik, Gebze’ninde oy deposu olmasına rağmen Kocaeli’den gerekli ilgiyi görmediğinin sözlerine ekleyerek buna en güzel örneğin Rahmetli Penbegüllü döneminden sonra hizmet alamayan Beylikbağı olduğunu söyledi. Refahyol döneminde nasıl destansı hizmetler gerçekleştirdikse şimdi de kaldığımız yerden hizmet destanına devam edeceklerini ifade eden İl Başkanı Ejderoğlu, inşallah ve inanıyoruz ki halkımız 8 Haziran sabahında destansı hizmetlerin devamı için kendilerine destek vereceklerini belirtti. Kendilerinin merhum iki liderin ülkeye olan sevdalarının gayesinde halkında Milli İttifak olarak adlandırdığı bir yapı ile seçime girdiklerini ifade eden BBP İl Başkanı Yıldız, biliyoruz ki şimdiden Milli İttifak diye bizleri adlandıran halkın 8 Haziran’da Milli İktidar olarak bizleri taçlandıracağını söyledi.

 

“SİZLER İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Halkın suni gündemlerle algı operasyonu ile aldatıldığını ifade eden Kocaeli Milletvekili Adayı Yusuf Aksu, “İktidar partisi her seçim döneminde olduğu gibi bu seçim döneminde de sürekli iş yapmak yerine bu sefer bunu verin bunu yapalım yok bunu yapamadık şimdi 400 vekil verirseniz bunları yaparız. Sen icra makamındasın. Halk sana istediğin yetkileri zamanında verdi ama sen bu yetkileri halka yönelik çalışmalar yerine kendine yönelik çalışmalarda kullandın. Şimdi halktan tekrar elinde yetki olduğu halde sanki güç sende değilmiş gibi yetki istiyorsun. Bu meydanlarda görüyoruz ki halk artık kime destek olacağını gösteriyor ve inanıyoruz ki barajları patlatıp halka hizmet için geliyoruz” dedi. Siyasetin artık güven vermediğini ifade ederek sözlerine başlayan Milletvekili Adayı Abdülkadir Efe, “Halk artık nitelikten ve nicelikten uzak bir siyasetten sıkıldı. Bu anlamda halkın öncelikleri değişti. Geçim sıkıntısına güç sarhoşluğuna düşen halkımız artık sorgulamaya başlıyor. İşte bu sırada 40 yıldır çizgisinden asla ve asla taviz vermeyen Saadet Partisi Milli Görüş kadroları bozulan Siyasete ayar vermek için burada. Şimdi halkımıza iki seçenek kalıyor ya aynı düzene devam diyecekler ya da yeni bir dünya yeni bir Türkiye için özellikle de kendi gelecekleri için Saadet diyecekler. 40 yıllık siyasi geçmişinde hiçbir zaman kendi siyasi ikballeri için çalışmayan bizler bunda sonra da sizlerin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“BU ÇALIŞMAYI CHP’NİN DESTEĞİ İLE YAPTILAR”

Ülkemizin her geçen gün faiz ve borç batağına saplandığını ifade ederek sözlerine başlayan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Bitmez, kendilerinin 40 yıllık geçmişleri boyunca Faizsiz ekonomi modelini savunduklarını ve Refahyol zamanında faize aktarılan paraların kesilerek halka verildiğini söyledi. Her yıl devletin çalışanlarına işçi, memur ve emeklilere toplam 119 milyar lira maaş ödemesi yaptığını ancak 2015 yılında millet olarak faize 129 milyar lira ödeneceğinin altını çizen Bitmez, “Şimdi deniyor ya Maliye Bakanlarımız tarafından çalışanlara 5 lira zam yapsak ülke batar diye. İşte bu faize ödenen paraları gerçek emekçilere aktarsak şuan burada görev yapan emniyet mensuplarımız dahil tüm çalışanlarımız aldıkları maaşların iki katını alacaklar. Saadet Partisinden başka hiçbir parti ülkemizde faize giden paraları kurtarıp halkımızın refah seviyesini arttırmak için kullanamaz. Çünkü Saadet Partisinden başka bütün siyasi partilerin reçeteleri faize dayalı. Yani partiler içerisinde seçim beyannamelerini parti programlarını incelediğimizde faizsiz ekonomi modelini ve adil ekonomi modelini savunan tek parti Sadet Partisidir. Bunu yapacak feraset bunlarda yok. Bunların adaleti de adalet değil. Bunlar istedikleri zaman muhalefet ile CHP ile anlaşıp anayasayı değiştirebiliyorlar. Ama millete uygun bir anayasa yapmak istemedikleri için bu güne kadar anayasayı değiştirmediler. Sadece bugünkü Cumhurbaşkanı ile ilgili düzenlemeyi yapmak için bir araya geldiler. Şimdi de diyorlar meydanlarda verin 400 vekili Anayasayı değiştirelim diye. Sormazlar mı adama bu çalışmayı yapacak gücün vardı neden yapmadın diye. sizin menfaatinize yapılan hiçbir çalışma yok. Yol yaptık diyorlar. Buradan soruyorum kaç kişinin arabası var. Olanlarda kredi ile alan kardeşlerimiz. Kredi borcunu ödemekten aracına binemiyor. Borcu olmayanda dünyanın en pahalı akaryakıtını kullandığımız için acil durumlarda aracını kullanıyor. Bu mudur şimdi gelişmişlik seviyesi kullanamadığımız yollar mı? Biz Faizsiz bir ekonomi modeli öneriyoruz. Önce insan odaklı siyaset yapıyoruz. Hiçbir Milli Görüşçü kendi nefsini arkadaşından önde tutmaz. Biz kendimiz için değil sizler ve gelecek nesiller için siyaset yapıyoruz.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim