• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Orduspor’a Ygs Şoku !

Orduspor’da liseli oyuncular Pazar günü oynanacak olan Osmanlıspor maçının üniversite sınavına denk gelmesinden dolayı ertelenmesini istiyor. PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’un genç oyuncuları Pazar...
Orduspor’a Ygs Şoku !

Orduspor’da liseli oyuncular Pazar günü oynanacak olan Osmanlıspor maçının üniversite sınavına denk gelmesinden dolayı ertelenmesini istiyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’un genç oyuncuları Pazar günü girecekleri Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) için Osmanlıspor maçının başka bir güne ertelenmesini istiyor. Yıllardır sınava hazırlanarak hayallerini kurdukları üniversiteyi girmek için çaba gösteren gençler, maçın ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulundu. Akşam antrenmanının ardından açıklama yapan futbolcular kaptan Kaan Akgün, Muhammet Can Öztürk ve Taha Kenanoğlu kendileri ve arkadaşlarının başarısı için maçın ertelenerek başka bir gün oynanmasını istedi.

AKGÜN: "SINAVA TRABZON’DA GİRECEĞİM, MAÇA YETİŞMEM İMKANSIZ"

Orduspor’un genç oyuncularından kaptan Kaan Akgün, sınava 2 yıldır hazırlandığını, Osmanlıspor maçıyla aynı güne denk geldiği için de üzgün olduğunu söyledi. Sınava Trabzon’da gireceğini belirten Akgün, "Federasyon maç saatini erteledi ama ben sınava Trabzon’da giriyorum. Sınavdan çıkıp buraya gelerek maça girmek çok zor olur, hatta imkansız olur. Bu sebeple federasyondan maçın başka bir gün oynanmasını istiyorum. Hayalimde Beden Eğitimi Öğretmenliği okumak var. Bu sebeple bana uygun bir meslek olursa daha rahat olurum" dedi.

ÖZTÜRK: "İYİ DERECE YAPARAK MÜHENDİS OLMAK İSTİYORUM"

Sınava bir yıldır hazırlandığını belirten Orduspor’un genç oyuncusu Muhammet Can Öztürk, sınavla maçın aynı gün olmasının kendilerini psikolojik olarak olumsuz etkilediğini belirtti. Üniversite sınavında hedefinin çok iyi bir derece yapmak olduğunu ifade eden Öztürk, "Sınava bir yıldır hazırlanıyorum. Sınavın ardından hemen maça çıkacağız elbette sınavın yorgunluğu olacak bu yorgunluk fiziksel olmasa da psikolojik olarak kendimizi maça veremeyebiliriz. Arkadaşlarımızın çoğu sınava girecek, bu yüzden maçın bir başka güne ertelenmesini istiyoruz. Sınavda iyi bir puan alarak mühendislik bölümüne girmek istiyorum. Antrenmanlardan sonra test çözerek sınava hazırlanıyorum" diye konuştu.

KENANOĞLU: "ANTRENMANLARDAN SONRA DERS ÇALIŞIYORUM"

Orduspor’da sınava girecek bir diğer oyuncu Taha Kenanoğlu da sınava 6 aydır çalıştığını belirterek maç için erteleme talep ediyor. Sınava Ünye’de gireceğini vurgulayan Kenanoğlu, "Sınava 6 aydır çalışıyorum. Antrenmanlardan sonra genel olarak dinlenme aralarında ders çalışıp test çözüyorum. Sınava Ünye’de gireceğim yaklaşık 1,5 saatlik bir yoldan gelmiş olacağım. Maç 3’de, saat 1’de statta olmamız gerekiyor. Bu çok zor, bu yüzden federasyondan maçın ertelenmesini istiyoruz. Sınavda iyi yaparak hayalini kurduğum BESYO’ya girmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim