• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 12°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Neşve Gebze'de Lezzet ve Sohbet Şöleni

Osman Yılmaz Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde kısa süre önce hizmete giren Neşve, resmi açılışını 5 Eylül Cumartesi günü yapacak. Kayseri merkezli Neşve müdavimlerini lezzet ve sohbet şöleninde ağırlıyor.
Neşve Gebze'de Lezzet ve Sohbet Şöleni

Gebze yeni bir lezzet ve sohbet, muhabbet mekanına Neşve ile kavuşuyor. Türkiye’nin ilk yerli gurme çay kahve evi olma özelliğini elinde bulunduran ve ülkemiz genelinde franchise sistemi ile şubeleşen Neşve, Gebze’de de faaliyet göstermeye başladı. Osman Yılmaz Mahallesi, Atatürk Caddesi (eski öğretmen evi karşısı) üzerinde yer alan Neşve Gebze’nin açılışı 5 Eylül Cumartesi günü saat 12.00’da gerçekleşecek. Kayseri merkezli firma eski Türkçe’de sevinç, neşe manası içeren Neşve isminin hakkını veriyor. Özel tariflerle donatılmış, zengin ve sürekli yenilenen bir mönüye sahip Meşve’de geniş çay ve kahve mönüsünün yanı sıra zengin mutfak ve pasta mönüsüne sahip.

 

200 KİŞİLİK MEKAN

Neşve Gebze, Atatürk Caddesi üzerindeki iki katlı yerinde, 270 metrekarelik alanında 200 kişiye hizmet verme kapasitesine sahip. Haftanın 7 günü 08.00-24.00 saatleri arasında birbirinden güler yüzlü, deneyimli ve eğitilmiş 15 personeli ile hizmet veriyor. Neşve Gebze’nin genel müdürlüğünü sektörün deneyimli isimlerinden Emrah Baş yapıyor.

 

KAHVALTIDA PROMOSYON

Neşve, Gebze’ye kahvaltı sürprizi ile geldi. Haftanın 7 günü gerçekleşen ve 20 çeşidin yer aldığı serpme kahvaltının kişi başı bedeli 20 TL olarak belirlendi. Önümüzdeki bir ay boyunca ise kahvaltıya iki kişi gelenler, beraberinde iki kişi daha ağırlama hakkına sahip. Ya da yalnızca iki kişi gelenlere, iki kişilik de kupon veriliyor. Bu şekilde kahvaltının kişi başı ücreti, kampanya süresince 10 TL’ye gelmiş olacak. Kahvaltı mönüsünde yöresel tatlar ile birlikte pastırma başta olmak üzere yöresel lezzetler yer alıyor.

 

ÖĞLEN/AKŞAM YEMEKLERİ

Öğlen ve akşam yemeği servislerinin de yapılacağı Neşve Gebze; çökertme kebabı, Kayseri (ev) mantısı, soğuk mantı ve Kayseri yağlaması bu iki öğünün en iddialı yemek çeşitleri arasında yer alıyor. Cızbız browni ise müşterilerin önünde hazırlanan farklı, eşine az rastlanır bir lezzet.  Neşve Gebze ayrıca mönüsünde yer alan diğer zengin seçenekler ile öğlen ve akşam yemeklerini lezzet şölenine dönüştürmek isteyenler için vazgeçilmez bir mekan olmaya aday.

 

BALLI, KADAYIFLI KIZARMIŞ DONDURMA

Sadece yaz aylarında değil senenin 12 ayı dondurma keyfini sürdürmek isteyenler içinde Neşve Gebze’nin çok cazip seçenekleri var. Onlardan biri ballı kızarmış dondurma, Neşve Gebze’ye özel bir lezzet olarak yerinde hazırlanıyor. Kadayıf kaplı kızarmış dondurma da, dondurmanın yanında farklı tatlar arayanlar için eşine az rastlanır bir örnek. Kısa bir süre önce hizmete giren; lezzetin yanı sıra kalite, servis hizmeti ve gıda güvenliğinde zirvelerde dolaşan Neşve Gebze’nin 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek açılışına tüm Gebzeliler davetli.

personel.jpg

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim