• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 19°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 27°C Rize
  • BIST: 9876.07 1.64
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Mollafenari'ye müjdeyi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'nin Mollafenari Köyü'nde katıldığı iftar programında müjdeyi verdi. Karaosmanoğlu, '' Önümüzdeki kışa kadar doğalgaz gelecek..'' dedi.
Mollafenari'ye müjdeyi verdi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 8. Geleneksel Gebze Mollafenari Köyü iftarına katıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Mollafenari Köyü Muhtarı Davut Kabaca ve üç bine yakın vatandaşın katıldığı iftar programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Ramazan ayı, İslam dünyasının ve insanlığın kardeşliğe, barışa ve mutluluğa kavuşması için vesile olsun. Ramazan paylaşmak demektir. Size bir kardeşiniz olarak sofranızı muhtaç kardeşlerimizle zenginleştirmenizi, komşularınızın evlerine konuk olmanızı ve onlarla tanışarak dertleşmenizi tavsiye ediyorum” dedi.
 
“HALKIMIZ ARTIK ÇEVRESİNİ KORUYOR, KOLLUYOR”

Ramazan ayının Rabbimizin razı olacağı şekilde verimli değerlendirilmesinin önemine de vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, yerel hizmetlerde temel amaçlarının ne olduğunu da şu şekilde ifade etti: “Belediyecilikte şehirde ne varsa, köyde de onu yapacağız dedik ve bunu da adım adım gerçekleştiriyoruz. Mollafenari, Balçık, Denizli ve Cuma köyleriyle birlikte çevre köylerimize şehirde ne varsa onları da getiriyoruz. Bakınız Avrupa’da çevreye çok önem veriyorlar. Çok şükür ülkemizde de bu anlayış büyük oranda arttı. Halkımız artık çevresini koruyan ve kollayan bir duruma geldi.”
 
“İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİDİR”

‘’Bu birliğimiz ve beraberliğimiz devam ettikçe bizim köylerimizde Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacaktır’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ancak bunu muhtarlarımızla, ilçe belediyelerimizle, mühendisimizle, teknisyenimizle ve hükümetimizle birlikte sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Unutmamak gerekir ki; Türkiye’de istikrar çok önemlidir. Bu hizmetleri yapabiliyorsak ve bu imkânları bulabiliyorsak bu ancak güçlü merkezi yönetimle birlikte olur. Kaynakları vatandaştan toplayan ve bu gelirleri eşkıyaya kaptırmayan güçlü bir yönetim var çok şükür memleketimizde. Neden geçmişte bu hizmetler yapılamıyordu. Türkiye’nin geçmişte uçan kuşa borcu vardı” ifadelerini kullandı.
 
“GÜZEL OLAN HER ŞEYE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Ülkemizin Güneydoğusunda bir terör olayı olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Sadece orada belli terörist gruplarıyla yapılan mücadele değildir elbette bu.  Dünyayı sömüren, kanını emine, fitneyi ve fesadı çıkaran zalimlerle olan bir mücadeledir bu. PKK ve uzantıları, o zalimlerin çıkardığı ve kurduğu bir örgüttür. Suyu uyur düşman uyumaz. Güçlü olacağız. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizle birlikte Türkiye’nin önündeki bütün engeller ve zorluklar kalkacak. Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır. Rabbimizin razı olduğu şekilde çalışalım ve gayret edelim. Güzel olan her şeye hep birlikte sahip çıkacağız. Çocuklarımıza, çalışmalarımıza, evlatlarımıza, belediyemize, hükümetimize ve devletimize velhasıl her değerimize sahip çıkacağız. Sahip çıkarsak bizim olur ve bize hizmet eder” diye konuştu.
 
KIŞA KADAR DOĞALGAZIMIZ GELECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Mollafenari Köyü’ne kazandırdığı sentetik futbol sahasında gerçekleştirilen iftar programında konuşmasına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “Mollafenari ve komşu köylerimiz bereketli topraklardır. Yaptığımız hizmetlerle daha güzel hale geldi, gelmeye de devam ediyor. Bir aksilik olmadığı sürece kışa kadar köyümüze doğalgazımız da gelecek. Altyapı çalışmalarımız bitti. Doğalgaz sonrası üst yapımız da yapılacak. Mollafenari güzel ve mutlu insanların yaşadığı güzel bir köyümüz ve olmaya da devam edecek. Rabbim Ramazan ayı hürmetine mutluluk, bereket ve güzellikler versin. Bu güzel organizasyon nedeniyle köyümüzün mahalle muhtarına ve ekibine, ayrıca iftarımız şereflendiren siz kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim