• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 19°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 25°C Rize
  • BIST: 9897.51 1.86
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Malatya’da vahşet!

MALATYA'da İnönü Üniversitesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan 35 yaşındaki Selahattin Güneş, aynı yaştaki eşi Ayşe Güneş ile oğlu 9 yaşındaki Miraç ve kızı 5 yaşındaki Berrak Güneş'i yataklarında uyurlarken bıçaklayarak öldürdü.
Malatya’da vahşet!
Kan donduran olay, dün gece Cevherizade Mahallesi’nde meydana geldi. İşten gelen temizlik işçisi Selahattin Güneş, iddiaya göre yatak odasında uyuyan eşi Ayşe Güneş’i bıçaklayarak öldürdü. Selahattin Güneş, daha sonra çocuklarının odasında geçerek, yine yataklarında uyuyan oğlu Miraç ve kızı Berrak bıçaklayarak hunharca öldürdü.

Korkunç cinayetleri neden işlediği bilinmeyen Selahattin Güneş, daha sonra telefonla kızkardeşini arayarak, "Ailemi öldürdüm. Polisi ara" dedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, evin dışında bekleyen Selahattin Güneş'i gözaltına aldı. Ekipler, evde yaptıkları incelemede, anne ve çocuklarının kanlar içindeki cesetlerini buldu.

Yapılan incelemelerin ardından anne ve 2 çocuğunun cesetleri, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Otopsi işlemlerinin ardından cenazelerin toprağa verilmek üzere Bingöl’e gönderileceği bildirildi.

Selahattin Güneş'in polisteki sorgusu sürerken, korkunç olayı duyan yakınları, gözyaşına boğuldu. Yakınları ve komşuları, Selahattin Güneş'in kendi halinde, sessiz, sakin biri olduğunu, böyle bir şeyi neden yaptığını anlayamadıklarını söyledi, "Hiçbir ses duymadık. Polisler gelince haberdar olduk" dedi.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Malatya’da, eşi Ayşe güneş ile 9 yaşındaki oğlu Miraç ve 4 yaşındaki kızı berrak güneşi yataklarında bıçaklayarak öldüren Selahattin Güneş Emniyetteki ifadesinden sonra Adliyeye sevkedildi.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde Temizlik işçisi olarak çalışan Selahattin güneş dün gece 23.00 sıralarında sebebi henüz belli olmayan sebepten doğayı uyuyan eşini, ekmek bıçağıyla saldırarak öldürdü. Daha sonra yan odaya geçen Selahattin Güneş uyumakta olan oğlu Miraç ve kızı Berrak'ı da aynı şekilde bıçaklayarak öldürdü.
Eşi ve 2 çocuğunu hunharca öldüren Selahattin Güneş daha sonra kız kardeşini arayarak ‘’ Ailemi öldürdüm polisi ara eve gelsinler dedi’’ ihbar üzerine kısa sürede eve gelen ekipler, evin dışında bekleyen Selahattin Güneş'i göz altına alarak emniyete götürdüler.
Selahattin Güneş Adliyeye sevk edilirken, Anne Ayşe güneş ile 2 çocuğunun cenazeleri Adli tıp kurumuna kaldırıldı. Aslen Bingöllü oldukları belirlenen ailenin yakınları’da sabah saatlerinde Malatya/ya gelerek Adli Tıp Kurumu'nun önünde cenazeleri almak üzere beklediler.
Öldürülen Ayşe Güneş'in yakınlarından Nusret Butakın olayla ilgini şunları söyledi, "Bugün acı bir olay yaşadık. Ama olmuştur bir olay, gerçekten çok acı bir olay, bütün Bingöl burada. Kız tarafını da oğlan tarafını da tanıyoruz. Çok muhterem aileler bu çocuğun burada hiçbir sorunu yoktu. Kendi halinde işine gidip geliyormuş, gece geç vakitte eve gelmiş cinnet getirmiş, iki çocuğunu ve hanımını öldürmüş. Saat 23.00 sıralarında gerçekleşmiş olay. Kalktık geldik buraya milletle bekliyoruz otopsiyi. Otopsiden sonra cenazeleri Bingöl’e götüreceğiz" dedi. 
Katil zanlısı Selahattin Güneş'in eniştetesi İbrahim Halil Işık ise kayınbiraderinin bir karıncayı bile incitemeyeceğini bu yaptığı olaya inanamadıklarını söyledi.
Öte yandan öldürülen Ayla Güneş ve iki çocuğunun yarın Bingöl'de toprağa verilecekleri öğrenildi.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim