• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9783.16 0.68
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Kılıçdaroğlu Türbede ’Chp İktidarı’ İçin Dua Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zeynel Abidin Türbesi’ni ziyaretinde partisinin iktidar olması için dua etti. Mersin’in Gülnar ilçesinde partisinin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitingde ko...
Kılıçdaroğlu Türbede ’Chp İktidarı’ İçin Dua Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zeynel Abidin Türbesi’ni ziyaretinde partisinin iktidar olması için dua etti.

Mersin’in Gülnar ilçesinde partisinin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitingde konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, beyaz bir sayfa açtıklarını belirterek oy istedi. Partililerine seslenen Kılıçdaroğlu, daha önce CHP’ye oy vermemiş insanları ikna etmeleri gerektiğini söyledi. Türkiye’nin cumhuriyetin 100. yılında 6 milyon 200 bin işsizlik rakamına ulaştığını belirten Kılıçdaroğlu, “6 milyon 200 bin işsizimiz var. İşsiz sayısı çalışan işçi sayısını geçti. Bu cumhuriyet tarihinde ilk kez oluyor. İşsizlikle mücadele etmek bizim bir numaralı görevimizdir. Bir evde işsiz varsa huzur yoktur. İşsizliği kaldıracağız. 6 milyon 200 bin işsiz var önce bunlara iş bul” dedi.

7 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde seçmenlerden destek isteyen Kılıçdaroğlu, CHP iktidarı ile birlikte Türkiye’de yeni bir başlangıç olacağını kaydetti. Huzurlu ve güçlü bir Türkiye için CHP’nin iktidar olması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Daha önce bize oy versin vermesin bütün vatandaşlarıma sesleniyorum; bize oy verin 7 Haziran’da gelin yeni bir başlangıç yapalım. Kavga olmasın bereket, huzur olsun. Huzurlu bir Türkiye, yaşanacak bir Türkiye için yeni bir başlangıç yapalım. Temiz ve ahlaklı siyaseti getirelim. Sizden bunları yapmak için sadece 4 yıl için yetki istiyorum.”

"PİLAV ÜSTÜ KAVURMA YEDİ"

Miting sonrası seçim otobüsü ile Zeyne Mahallesi’ne geçen Kılıçdaroğlu, burada vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Zeyne Mahallesi’nde bulunan Zeynel Abidin Türbesi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, türbede el açıp dua etti, türbe hakkında yetkililerden bilgi aldı. Türbe ziyareti sonrası Silifke Belediyesi ve Silifke CHP İlçe Örgütü’nün hazırladığı kıl çadıra geçen Kemal Kılıçdaroğlu, kıl çadırda kendisine ikram edilen pilav üstü kavurma yedi.

Yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, hakim ve savcıların tutuklanmasıyla ilgili bir soru üzerine, “Yargı ile ilgili hiçbir siyasal kararın arkasında değiliz. Hiçbir siyasi kararı desteklemiyoruz. Dolayısıyla karar verilen hakimlerin tutuklanması veya başka işlemlerin yapılması bunlar doğru değil. Demokrasiye uymaz. Yargıdan siyasetin elini çekmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Zeynel Abidin Türbesi ziyaretinde ne dilediği sorulan bir soruya ise Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasını istedim” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu daha sonra seçim otobüsü ile Mut ilçesinde düzenlenen mitinge katılmak üzere Zeyne’den ayrıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim