• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 12°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Karaosmanoğlu, Gebze Teşkilatını tebrik etti

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze ilçe teşkilatını ziyaret etti. 16 Nisan’da yakalanan sonuç nedeniyle teşkilatı tebrik etti.
Karaosmanoğlu, Gebze Teşkilatını tebrik etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan sonrası yakalanan başarı nedeniyle AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Köksal Tatoğlu ve yönetimini ziyaret ederek tebrik etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’inde katıldığı birliktelikte konuşan Karaosmanoğlu, “Milletimizin sesi olan AK Partimizin Gebze teşkilatımızı 16 Nisan’da ki yoğun çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.  Teşkilatlarımızın coşkusu ve enerjisi sahaya olumlu yansıyor” dedi.

 “GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN BU ÜLKEYE HİZMET EDİYORUZ, EDECEĞİZ”

Geleceğe yönelik güvenimizi ve umutlarımızı artarak devam etmesi için teşkilat olarak daha çok çalışmamız gerektiğini de vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizlerin gençlik çağları ile günümüzü kıyaslandığımızda, çok daha güçlü, çok daha sözü geçen ekonomisi çok daha iyi çok daha özgür ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Bu konuda AK Parti’nin ülkemize yaptığı hizmetleri kimse inkâr edemez. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülke için bir fırsat olduğu gerçeğini bir an unutmadan, ancak bütün yükü de yalnız onun omuzlarına bırakmadan, gece-gündüz demeden bu ülkeye hizmet ediyoruz, hizmet edeceğiz” diye konuştu.

“GENÇLER SİYASETTE DAHA FAZLA SÖZ SAHİBİ OLACAK”

AK Parti’nin gençliğe en fazla önem veren siyasi oluşum olduğunu da söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu nedenledir ki ön 16 Nisan’da gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içerisinde seçilme yaşını 18’e düşürüldü. Gençlerimiz siyasette daha aktif olmaları ve ülkemiz istikrarı için alınacak kararlarda söz sahibi olması ve fikirlerini özgürce beyan etmeleri için fırsat verilmiştir. Bununla beraber daha çok kadınımız siyasi alanda söz sahibi olmuş, inanıyorum ki olmaya da devam edecektir” ifadelerini sarf etti.

“ŞİMDİ DAHA İSTİKRARLI VE HIZLI ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”

Gelişmenin ve büyümenin en temel sebebi istikrardır hatırlatmasını bir kez daha yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’mize birçok yatırım kazandırdık ve kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bunların gerçekleşmesinde istikrarlı bir sürecin devam etmesi en önemli etkendir. Bu istikrarın devam etmemiz kazanımlarımızı önemli ölçüde arttıracaktır. Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin milletimizden onay alması da bu yüzden çok önemliydi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyaç duyulma sebebi şimdiye kadar ülkemizde yaşanan iki başlılığın ortadan kaldırılmasıydı. Çok şükür bunu başardık. Bu iki başlılıktan dolayı birçok yatırım bürokratik etkilere maruz kalmış, gecikmeler yaşanmış veyahut projeler rafa kaldırılmıştır. Şimdi ise daha istikrarlı ve hızlı adımlarla ilerleyeceğiz. Bu sistem hasıl olmuş ve halkımız 16 Nisan da gereken desteği vererek istikrarın yanında olmuştur” diye

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

AK Parti davasının sahipleri teşkilatlarımızdır diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Teşkilatımızın özverili çalışmaları ve davamıza sadakatiniz, bundan sonra da yarınlara umut olacaktır. Sizin emin adımlarla ilerlemeniz sadece ülkemiz için değil dünya Müslümanların da umudu olacaktır. Şeyh Edebali’nin şu tavsiyesini bir kez daha hatırlatmak isterim: “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” Başkan Karaosmanoğlu’nun AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı ziyareti, daha sonra görüş ve önerilerin belirtilmesiyle sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim