• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Karaosmanoğlu: Değişim cesurların işidir

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından kurulan 'Evet Platformu' ilk toplantısını gerçekleştiriyor.
Karaosmanoğlu: Değişim cesurların işidir

İLK TOPLANTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun öncülüğünde kurulan 'Evet Platformu' ilk toplantısını Başiskele'de bulunan The Ness Otel'de gerçekleştiriliyor. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, kulüp başkanlarının katıldığı toplantıda Başkan Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni konuklarına anlatacak. Toplantının yapılacağı salona gelen Başkan Karaosmanoğlu, konuklarını tek tek gezerek ilgilendi. Toplantıda ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin anlatıldığı 4 dakikalık bir video gösterimi yapıldı. Sunumlarda, yeni sistemin esnaf ve gençleri ilgilendiren konuları anlatıldı.

 

img_5427.jpg

 

GENİŞ KATILIM

Toplantıya; Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, eski belediye başkanı Halil Vehbi Yenice, Kocaeli Esnaflar ve Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammed Saraç, Körfez eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Kartepe eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, eski milletvekili Sefer Ekşi, Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, KASKF Başkanı Murat Aydın ile sivil toplum kuruşu ve dernek temsilcileri katıldı. Katılımcılar, 500 kişilik kapasitesi olan salonun tamamını doldurdu.

 

img_5430.jpg

 

ÖNEMLİ AŞAMA KAYDETTİK

Davetlilerin birlikte yemek yemesi sonrasında Başkan Karaosmanoğlu, yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkındaki sunumunu yapmak için kürsüye geldi. Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasında şunları dile getirdi: "Ülkemiz son zamanlarda önemli bir aşama kaydetti. Türkiye'nin komşularına baktığımız zaman, ülkemizin her yönüyle gelişmişliği ve huzuru daha iyi. Ne kadar şükretsek azdır. Başımızdan aşağıya her an bombalar düşmüyor. Bu virüsü de etkisiz hale getirdiğimiz zaman bu ülkenin keyfine diyecek yoktur. Hayat devam ediyor, eski tas eski hamam diyemeyiz.

 

img_5405.jpg

 

DEĞİŞİM CESURLARIN İŞİDİR

Üretiyoruz. Genç bir nüfusumuz var. Bu nüfusla ülkenin yapamayacağız hiçbirşey yoktur. Ben gençlere güveniyorum. Onları biraz daha karakterli, istikrarlı yetiştirdiğimiz zaman geleceğe büyük güvenle bakarız. Geleceğimizden endişe etmeyiz. Gençliğimiz yetişmesi için de hepimize görev düşüyor. Her şeyi devletten beklemek biraz hayal kırıklığı yaratır. Değişim önemli bir şeydir. Matbaa gelmiş, pek çok insan karşı çıkmış. Ama biz Türk halkı olarak eğşimden yanayız. Değişimi cesur insanlar gerçekleştirir. Cumhuriyet, kurarak, Atatürk'ün dediği gibi çağdaş medeniyetin önüne geçme hedefimiz var."

 

img_5398.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim