• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 8°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2246.98 0.12
  • Dolar: 32.3328 0.08
  • Euro: 35.1771 -0.05

Karabacak'ın istişare toplantıları sürüyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yerel Buluşmaları ve istişare toplantısı kapsamında ilçedeki birim müdürleri, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve okul aile birliği başkanlar ile bir araya geldi.
Karabacak'ın istişare toplantıları sürüyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yerel Buluşmaları ve istişare toplantısı kapsamında ilçedeki birim müdürleri, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve okul aile birliği başkanlar ile bir araya gelerek Darıca Belediyesinin çalışmaları hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.

Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz  Darıca’da olmak Darıca’da hizmet etmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ilçemizdeki eğitimle alakalı siyasi olarak üzerimize düşen ne varsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı selamlama konuşmasında “200 bin nüfuslu büyük bir ilçe olan Darıcamızda eğitimle alakalı büyük sıkıntıların olmadığını her sene aldığı binlerce göçe rağmen geçmiş olduğumuz dönemlerde yaptığımız yeni okullar ile sorusuz bir şekilde eğitim veriliyor. Darıca Belediyesi olarak gerek okullarımızın fiziki durumlarının iyileştirilmesi gerekse de çocuklarımızın eğitimleri için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bilgi evlerimizde yavrularımızın okullarda aldığı eğitimlere ilave pekiştirici ve takviye edici eğitimler veriyoruz. Dokuz Bilgievinde 3000 öğrenciye ücretsiz olarak eğitim desteği veriyoruz.” dedi.

LİSELERİ ŞEHİRİN DIŞINA ÇIKARIYORUZ

 Ayrıca Başkan Karabacak; “ ilçemizdeki askeri alanın Bilim Sanayi Bakanlığı döneminde gösterdiği gayretli çabalar ve sonrasında Milli Savunma Bakanlığı döneminde bölge halkının özelliklede ilçemiz halkının kullanımına açılması konusu çözüme kavuşturan Sayın Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’a teşekkür ediyorum. Bin dönüm olan askeri alanın tamamının yeşil alan kalması için çalışmalarımız devam ediyor. Alanda bulunan askeri binaların ve lojmanların bulunduğu yereler sığdıra bildiğimiz kadar lise yapıp mahalle aralarında bulunan liseleri yeni yapacağımız alana taşıyarak ilk ve ortaokul ihtiyacını bu şekilde karşılamış ve hatta daha düzenli bir hale getirmiş olacağız.”diyen Karabacak programa katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Başkan Karabacak’ın ardından konuşan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman her konuda kendini kanıtlamış bir ilçe olan Darıca’da belediyenin ve kaymakamlığın yapmış olduğu çalışmalar ile eğitimde kendini kanıtladığını, eğitimde Kocaeli sıralamasında üst sıralara geldiğini ve daha iyi olacağını söyledi.

Program konuşmaların ardından dilek ve temenni ile devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim