• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:04Güneş 05:46Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:15Yatsı 21:50
    • 12°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 10336.5 0.68
  • Altın: 2400.893 -0.46
  • Dolar: 32.2647 -0.16
  • Euro: 34.6857 -0.36

"İthal değil Milli politika"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın divan toplantısına katıldı.
"İthal değil Milli politika"

Saadet Partisi Kocaeli kasım ayı il divan toplantısı Kocaeli Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı. Türkiye’nin geldiği noktayı “çıkmaz sokak” olarak değerlendiren Karamollaoğlu, ”Türkiye, bu çıkmaz sokaktan çıkmak için acilen AB’den ve obezite ekonomisinden vazgeçmelidir. AB’den yeni yeni vazgeçiliyor. Hele şükür! Biz Avrupa’dan yarar gelmeyeceğini ilk günden beri söylüyoruz. Avrupa’nın hiçbir tarafında insanî bir tutum göremezsiniz. İkinci olarak ABD ile ittifak yapılmaz. Şimdi millet sormaya başladı; “Böyle ittifak mı olur” diye… Bizim savaştığımız terör örgütleri ile ABD’nin ittifakı var. O zaman bu nasıl bir ortaklık? Üçüncü mesele de ekonomi politikasıdır. Borç alarak bir yere varılmaz. Ama devletin borcu bitti diyorlar. IMF’ye borç bitti, ya diğerleri?.. Ya özel sektörün borcu?.. Arkadaşlar unutmayın; borç alan emir alır… Tüm bu sorunların çözümü için millî politikaya ve millî ekonomiye dönülmelidir” değerlendirmesinde bulundu.
 
BRÜKSEL’DEN DEĞİL ANKARA’DAN YÖNETİLMEK İSTİYORUZ

Vatandaşa “İngilizler ‘Biz Brüksel’den yönetilmek istemiyoruz, Londra’dan yönetilmek istiyoruz’ dediler ve AB’den çıktılar. Bizim İngiliz kadar hassasiyetimiz yok mu?” diye soran Karamollaoğlu, “Biz de Ankara’dan yönetilmek istiyoruz. Şimdi AB askıya alındı. Çok da iyi oldu. İnşallah tamamen biter. Ama bu duruma üzülenler var. Aman Brüksel’e bu yasa uyar mı, şu kanun AB kriterlerine uyar mı dememeliyiz. AB bataklığından tamamen çıkmamız ve AB Bakanlığı’nı kapatmamız lazım. Avrupa ve ABD, milyonlarca insanı öldürmekten çekinmez. Onun için AB’nin kapısından ayrılmamız lazım. Peki, AB ile ilişkileri kesmek, onlarla savaşmak mıdır? Hayır, AB ile üyeliğini bitirmek onlarla savaşmanızı gerektirmez. Ama kılavuzumuz Avrupa olmamalıdır” dedi. 
 
YENİ BİR DÜNYA İÇİN…

Millî Görüş camiasının hedefleriyle ilgili konuşan Karamollaoğlu, “Biz yeni bir dünyanın kurulması için çalışıyoruz. Ve böyle büyük bir plan kolay gerçekleşmez. Bunun için oturup düşünmek lazım. Biz hedefe nasıl ulaşacağımızı biliyoruz. Ancak geçmişte neler yaptık, neleri doğru, neleri yanlış yaptık. Bunlardan ders çıkartmamız lazım. Biz, elbette elimizden geleni yapacağız. Ama şunu unutmamamız lazım: Üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirebiliyor muyuz? İşte bu soruya rahatça cevap verebiliyorsak Allah bize başarıyı nasip edecektir” dedi.
 
“OBEZİTEDEN KURTULMALIYIZ”

Türkiye’nin ekonomik olarak şiştiğini söyleyen Karamollaoğlu, “Ülkenin gelişmesine gelince evet, ekonomi kâğıt üzerinde ilerliyor. Ama bu bir gelişme değil, her zaman söylediğimiz gibi obezitedir. Maneviyat yok, ahlak yok, sanayileşme yok, askerî teçhizat istenilen düzeyde değil. Bu obezite hastalığından bir an evvel vazgeçilmeli ve artık tüm dünyanın derdine deva olacak büyük Türkiye kurulmalıdır” diye konuştu.
 
“AYNI AZİM VE VEFA İLE…”

Divanda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ da, “Değerli kardeşlerim, bu sadece bir bayrak değişimidir. Yaşadığımız öyle vefalı bir değişim ki, giden gelenle birlik olmuştur. Şimdi hepimiz, artan bir heyecanla birlikle el ele çalışmaya devam ediyoruz. Bu, kutlu bir davadır. Bu azmi ve vefayı aynı dirayetle başka bir yerde göremezsiniz. Rabb’imiz inşallah yakında çok daha büyük başarıları bizlere nasip edecektir. Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.  
KOCAELİ, BU DAVANIN KALESİDİR

Kocaeli’nin yaptığı çalışmaları takdir eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez de, ”Bugün bu salonun doldurulması bize şunu göstermiştir; Konya’nın bu davanın direği olduğu gibi Kocaeli de kalesi olmuştur. Kocaeli, bugün yine vefalı bir duruş sergilemiştir. Bundan sonra da daha fazla gayret göstererek eskiden olduğu gibi belediyelerin çoğunu almak için her türlü gayreti göstereceğinizden eminiz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. 
 
“DÜNYANIN ‘SAADET’E İHTİYACI VAR”

Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı İl Divanı’nda konuşan Divan Başkanı ve Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu da, “Bugün yine biriz ve birlikteyiz. Ve değerli abimiz ve liderimiz Temel Başkan’ımızla beraberiz. Bugün sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın Saadet Partisi’ne ve Saadet Partisi’ne gönül vermiş insanlara ihtiyacı vardır. Bütün dünyada zulmün bitmesi için tüm gayretimizle çalışacağız. Hepinize teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
di.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim