• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

İşte Saadet Partisinin Seçim Vaatleri

Saadet Partisi 1 Kasım genel seçimleri için seçim beyannamesini ve aday tanıtımını Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor.
İşte Saadet Partisinin Seçim Vaatleri

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından bugün Ankara Spor Salonu’nda yapılacak olan 26. dönem milletvekili aday tanıtım toplantısına başladı.

AKP'nin yükselmesi ile bir türlü istenen sıçramayı yapamayan Saadet Partisi son seçimlerde yükselişini belli etmesede bu seçimden sonra tabi eğer sağlam durur ve oylarını bir nebzede arttırısa Akp'ye giden oylarını çok rahat geri alabilir.

 

Milli Görüş geleneğini sürdürmekte kararlı partililer Akp'nin artık boyasının döküldüğünü Rüşvet ve hırsızlıklarla anıldığını Allah korkusu olan seçmenlerinden teveccüh görmeye başladıklarını ifade etti.

 

Müslümanlığın gösteriş ve kibirden uzak durmak olduğu konusunda söylemde bulunan ve  görüş aldığımız Partililer artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak Diyanet işleri Başkanlığı bile harcadıkları kamu parasını yani tüyü bitmemiş yetimlerin parasını açıklayamıyorsa bu iş bitmiştir.Talan düzenine Tek çare adil düzen ve onun temsilcisi Saadet'tir.Rahmetli Erbakan AKP ve onların idarecileri hakkında vefatından önce söyledikleri ortadır ve maalesef tüm çıplaklığı ile görülmektedir.

 

Hz Ömer adaletini tahsiz etme gayesi ile yola devam ediyoruz diyen Saadet Partili adaylar Rüşveti ve hırsızlığı bitirmek için Saadet Partisi kadrolarının hazır olduğunu bu konuda Programlarının şekillendiğini belirterek Bu dünyada imtihanda olduklarını herkesinde bu şuurda hareket etmesi gerekliliği ile hareket etmesini beklediklerini belirtti.

 

Saadet Partisinin kalelerinden biri  olan Kocaelinden katılımda yüksekti ; SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, ilçe başkanları, karargah başkanları, teşkilat başkanları, gençlik ve kadın kolları, milletvekili adayları Nurettin Çelik, Ahmet Özen, Recep Sarıdoğan, Alaattin Çakmak, Emine Erbaş, Halil Kayın, Yusuf Aksu, İbrahim Akgündüz, Fatih Polat, Şafak Yamak, Volkan Gemiksiz ile partililer de katıldı.

KAMALAK COŞKUYLA KARŞILANDI

Saat 10.00'da başlaması gereken program 45 dakikalık gecikmeyle başladı. Genel başkan Kamalak, alkış ve sloganlarla karşılandı. Gençlik kolları üyelerinin oluşturduğu kortejle salona giren Kamalak, salondaki partilileri ve protokol üyelerini selamladı. Program, Necmettin Erbakan'ın konuşmalarının yer aldığı video gösterimiyle başladı.

 

BEYANNAME AÇIKLANACAK

Programa; Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, genel başkan yardımcısı Hasan Bitmez, Birol Aydın, Refah Partisi kurucu Genel Başkanı Ahmet Tekdal, MÜSİDER Genel Başkanı ve milletvekili adayı Arslan Ateş, Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Yasin Hatipoğlu, Milli Selamet Partisi Kocaeli eski milletvekili ve eski Adalet Bakanı Şevket Kazan isimleri de katıldı.Programda SP'nin 1 Kasım seçimi için hazırladığı seçim beyannamesi genel başkan Mustafa Kamalak tarafından açıklanacak.

 

İşte SP’nin seçim beyannamesi

 

-Kuvvetler ayrılığı prensibini hukukun üstünlüğü ilkesine göre yeniden ve geri dönülmez şekilde tesis edeceğiz.

-Siyaseti demokratikleştireceğiz, demokrasiyi toplumsallaştıracağız.

-Yerel yönetimleri vatandaş katılımıyla güçlendireceğiz.

- Saadet Partisi 2015 model bir ekonomik program öneriyor:  Kalkınma planları tepeden inmeyecek, katılımcı yollarla aşağıdan yukarıya doğru belirlenecek. Sanayi ve teknolojide çığır açılacak. Ülkemizi borç yükünden kurtaracağız. Kaynak israfını önleyeceğiz. Vergi yükünü azaltacağız. Vergide adaleti sağlayacağız. Kırsal kalkınmaya öncelik vereceğiz.

-Emekli maaşları yüzde 50 oranında artırılacak. Her yıl 'refah payı' adı altında o yılın büyüme oranı kadar ilave zam yapılacak.

-Kadına yönelik şiddeti sebep ve sonuçlarıyla ele alıp kalıcı çözümler üretilecek.

- Öğretmenlerin maaşları ve özlük hakları iyileştirilecektir. Öğretmenlerin emeklilikte hak kayıpları önlenecektir. Meslek olarak öğretmenliğin saygınlığı artırılacaktır.

- Üniversite öğrencilerine, gönüllülük esasına göre, burs karşılığı yarı zamanlı danışman, rehber olarak çalışma imkanı sunulacaktır.

 

- Eğitim müfredatı kendi milli ve manevi değerlerimizle çelişmeyecek şekilde yeniden düzenlenecektir.

- Kur'an kurslarının önündeki tüm engeller kaldırılacaktır.

- YÖK kaldırılacak. Üniversitelerarası kurulun yapısı yeniden düzenlenecektir.

- İşgücü piyasasının niteliğinin artırılması amacıyla üniversitelerin sunduğu eğitim hizmetleri vergiden muaf tutularak, teşvik edilecektir.

-İstihdam kredisi ve vergi indirimleri sağlanacaktır.

-İşsizlik fonu, 'iş edindirme fonu'na dönüştürülecektir.

- Uygun iş kollarında anneye evde çalışma tercihi sunulacaktır.

-Yaşlılarımızı başımızın üzerinde tutacağız. 65 yaş maaşına yüzde 100 zam yapacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim