• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 12°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

İnsanı dehşete düşüren senaryo!

Kocaelili Doktor sosyal medya hesabında paylaştığı yazı insanı dehşete düşürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amerika'da tutuklanabileceğini yazan Doktor, senaryonun hayal ürünü olsa da imkansız olmayacağını belirterek yetkilileri uyarmayı ihmal et
İnsanı dehşete düşüren senaryo!

İsminin yayınlanmasına istemeyen Kocaelili doktor, insanı hayrete düşürecek bir senoryayı sosyal medya hesabında paylaştı. 


Doktor, yazısında her ne kadar paranoya da diye adlandırsa da 10 gün sonra ki Amerika'ya yapacağı ziyaret öncesi yetkilileri uyarmayı ihmal etmedi. 


İşte sosyal medyada paylaştığı dehşet veren yazı; 

BİR KIYAMET SENARYOSU:
(Dikkat, yüksek oranda paranoya içerir)


Cumhurbaşkanımız yaklaşık 10 gün sonra Birleşmiş milletler toplantısına katılmak için ABD New York'a gidiyor. Bugün ABD'nin tımarhanelik başkanı deli Trumph'la yapılan telefon görüşmesinden sonra ABD delisi ile New York'ta Reisimizin ikili görüşme yapacağı da resmi olarak açıklandı.

Bu ziyaretten az önce ABD'nin en az Trumph kadar zır kafa olan yargısı hepinizin malûmu eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında tutuklama kararı aldı.
 

Geçen yıl yine New York'ta yapılan BM toplantısı esnasında bizi protesto eden pkk yandaşlarına Reisin ufak bir işareti sonrası eşşek terbiye edercesine dayak atan, elleri nurlu Cumhurbaşkanlığı koruma polisleri hakkında da tutuklama kararı verilmişti.


Mısır'da ABD ve İsrail destekli darbe ilk teşebbüsünde başarısız olmuştu. Ama sonradan ikinci darbe ile Mursi devrilince ilk teşebbüsün aslında ikinciyi sorunsuz gerçekleştirmek için yapılan bir prova olduğu anlaşıldı.
 

Yukarıda sıraladığım üç konudan sonra filmi ileri sarıyorum:
(Tv'lerde son dakika haber- Yer yerinden oynuyor ama yapılacak birşey var mı bilen yok)

 

ABD'ye giden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tutuklandı.
Ortalık karıştı.

Tüm kanallar yayınlarını kesip bunu haber yapmaya başladı. Facebook tan ABD her türlü tehdit ediliyor ama somut, gerçek yapılacak hiçbir şey yok.
 

Doğan Medya tarafından milletin gazını almak için "Cumhurbaşkanı değil koruma polisleri tutuklandı" diye haber yapılıp belirsizlik ve sinir katsayısı artırılıyor.
 

O esnada suni bir şekilde içeride bir kargaşa çıkarıldı. Ölenler, yaralananlar var.
 

Birkaç saat sonra Güneydoğu'da bir ilde Vali PKK tarafından öldürüldü veya rehin alındı. Türk bayrakları indirildi ve yerlerine PKK paçavraları asıldı.
 

Ankara ve İstanbul'da çeşitli semtlerde bombalar patladı. Patlatılan Marmaray suya gömüldü.
MİT ve özel kuvvetlerden saatlerdir çatışma sesleri geliyor.

 

Tam bir kaos ve kargaşa ortamı...
 

Tüm bu sorunların zirve yaptığı üçüncü gece saat gece iki'de darbe oldu. Hem de önceden çalışılmış saat gibi işleyen bir darbe...
 

Farkındayım çok uç ve zorlama şeyler yazdım. Ama bu kadar psikopat bir senaryo bile imkansız değil. Ama kafam rahat. Nasıl olsa bütün bunları benden önce düşünen istihbarat teşkilatı, danışmanlar, stratejistler vardır. Bu yazı da burada bir delinin saçmalaması olarak kalır.
 

Allahım sen aklıma mukayyet ol ya Rabbim
umit-tirpanci2.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Selman Özdemir
10 Eylül 2017 Pazar 12:23
12:23
İnanın bizimde aklımıza gelmiyor değil. Fakat bu sözün bittiği yer olur. Bundan sonrası ölümfe öte köy olur. Dünya Amerika ya, amerikalıya, yahudiye, israilliye, almana , İngilizce dar gelir. Yapacak bişey yok demeyiz... Her zaman her şartta yapılacak bişey vardır ve o şey sulhsüz devamlı savaş olur. Kimse kendi canıyla oynamasına. Rahatlık batmasına kimseye...
Ahmet Ali Şahin
10 Eylül 2017 Pazar 09:36
09:36
Bunlar Türkiye yi mısırla karıştırıyorlar galiba. 15TEMMUZ bizim ANTRENMANINIMIZ dı Türk halkı MISIR değil. Neler olacağını tahmin bile edemezsiniz. DÜNYAYI YERLE BİR EDERİZ
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim