• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 19°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 27°C Rize
  • BIST: 9891.05 1.79
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

İndirimli Elektrik Uygulaması Başladı

GTO’nun üyelerine yönelik olarak indirimli elektrik uygulaması için Çolakoğlu Grubuna bağlı Marmara Elektrik A.Ş ile anlaşma yapıldı.
İndirimli Elektrik Uygulaması Başladı

Gebze Ticaret Odası (GTO) indirimli elektrik uygulaması ile ilgili olarak üyelerine yönelik bir açıklama yaptı.  Buna göre indirimli elektrik uygulaması için Çolakoğlu Grubuna bağlı Marmara Elektrik A.Ş.’nin sunduğu teklifin kabul edildiği bildirildi.

GTO tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi, “Üyelerinin enerji maliyetlerini azaltarak rekabetlerini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren  Gebze Ticaret Odası (GTO), 5 yıldan beri sürdürdüğü indirimli elektrik uygulaması doğrultusunda, üyelerine daha fazla indirim alabilmeleri için Türkiye'nin önde gelen elektrik üretici ve dağıtıcısı bir çok  firma ile 13 Nisan 2015 – 15 Mayıs 2015 tarihleri arasında görüşmeler gerçekleştirdi.

YÜZDE 17’YE VARAN İNDİRİMLER

Yapılan görüşmeler neticesinde, 2015-2016 yılı için üyelere en uygun indirim oranı ile enerji tedarik etmeyi taahhüt eden Çolakoğlu Grubuna bağlı Marmara Elektrik A.Ş.’nin sunduğu teklif ve koşullar, süreci takip eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Mican ile Sayman Üye Abdurrahman Aslantaş ve ilgili Oda personelinden oluşan elektrik komisyonu tarafından uygun bulunarak kabul edildi. Kabul edilen teklif neticesinde Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) tarafından yayımlanan tarife birim fiyatı üzerinden; Ticarethane ve mesken abonelikleri için, %17’ye varan indirim uygulanacaktır.

Sanayi tarifesindeki üyeler  için Marmara Elektrik A.Ş. ile  birebir görüşmeler gerçekleştirilerek, firma bazında indirim oranı alınmasına, sözleşmelerin bir yıl sonra tekrar değerlendirilip devamına veya yenilenmesine karar verildi.”DENİLDİ.

GTO ile Marmara Elektrik A.Ş arasında düzenlenen imza törenine; Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Mican, Sayman Üye Abdurrahman  Aslantaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Marmara Elektrik A.Ş. Genel Müdürü Halil Özden Erdem ile Planlama ve Ticaret Yöneticisi M. Yaşar Güner katıldı.

ÇİLER, ‘ÜYELERİMİZ KAZANÇLI ÇIKACAK’

İmza töreninin ardından konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, her zaman üyelerinin yanında olduklarını ve üyelerin menfaatine olan her türlü uygulamanın takipçisi olacaklarını söyledi. Elektrik maliyetlerinin şirketlerin işletme giderleri açısından önemine de değinen Çiler;  "Yıllık elektrik tüketimi 4.000 kWh ve üzeri olan, tüm ticarethane ve mesken tarifesi kullanan Üyelerimiz yapmış olduğumuz sözleşme sayesinde elektrik faturalarında kazanç sağlayabilecekler” dedi ve “Alınan indirimle aylık 4 bin TL fatura ödeyen ticarethane üyemiz yıllık ortalama 7.000,00 TL, 250,00TL ödeyen mesken tarifesinde bulunan üyemiz ise yıllık ortalama 450,00 TL tasarruf sağlayacaktır.” örneğini verdi. Çiler; “Odamız yetki sınırları içerisinde yaklaşık 150 bin hane ve 14 bin sanayi ve ticarethane kuruluşu yer almaktadır. Yapmış olduğumuz çalışmayı tabana yaymayı amaçlamaktayız. Bu nedenle üyelerimizin Odamız ile iletişime geçmelerini rica ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

YARARLANMAK İSTEYEN GTO İLE  İRTİBAT KURACAK

Öte yandan yapılan açıklamada indirimden yararlanmak isteyen Üyeler son 3 aya kadar olan elektrik faturalarını GTO’ya ulaştırmaları gerektiği belirtilerek,” Aylık ortalama fatura tutarı 135 TL'nin üzerinde olan üyeler, indirimli elektrik kullanabilmek  için 0262 646 60 77 numaralı telefondan (Dahili1198) İdari İşler Sorumlusu Köksal Koçal ile iletişime geçebilirler. Marmara Elektrik A.Ş. firmasına geçiş için gerekli evrak listesi ek'te yer almaktadır.”denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim