• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9716.77 0.00
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

İha’nın Haberi Ses Getirdi

Muş’un Malazgirt ilçesinde cilt kanseri, kemik erimesi ve başında ur olan minik Arzu’ya devlet sahip çıktı.Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Saltukgazi Mahallesi’nde oturan Enver ve Gülşen K...
İha’nın Haberi Ses Getirdi

Muş’un Malazgirt ilçesinde cilt kanseri, kemik erimesi ve başında ur olan minik Arzu’ya devlet sahip çıktı.

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Saltukgazi Mahallesi’nde oturan Enver ve Gülşen Kaya çiftinin evlerini ziyaret etti. İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) yaptığı haber üzerine tedavi olmazsa kolu kesilecek olan 13 yaşındaki Arzu Kaya’nın sağlık durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Atasoy, devletin şefkatli kollarının artık Arzu’nun üzerinde olacağını dile getirdi. Atasoy, “İHA muhabirine böyle duyarlı bir haber yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Bizim ulaşamadığımız ailelere ulaşarak bizleri haberdar ediyorlar. Bu kızımızın durumu bizleri derinden üzdü. Muş Valiliğimiz ve kaymakamlığımız, Arzu kızımızın tedavisi ve diğer ihtiyaçlarını elimizden geldiği kadar gidermeye çalışacağız. Aileyi ziyaret etmek istedim, çünkü evlerini ve yaşadıkları yeri de görmek istiyordum. Devlet olarak Arzu kızımızın tüm ihtiyaçlarını bundan sonra bana aittir. Bundan sonra tüm sorunlarıyla biz ilgileneceğiz” dedi.

“ARZU KIZIMIZ İYİLEŞSİN, TENİS MAÇI YAPACAĞIZ”

Minik Arzu’ya hiçbir iş yaptırılmamasını da isteyen Kaymakam Atasoy, “Sizlerden ricam, kızımıza hiçbir iş yaptırmayın. Arzu kızımız iyileşsin, onunla tenis maçı yapacağız. Eviniz için gereken neyse yapmaya söz veriyorum. Çatısını da ben yaptıracağım. Allah devletimize zeval vermesin, devletimiz bu yüzden var. Bizler vatandaşın sıkıntılarını gidermek için buradayız. Evinize gelirken, akşam vakti ancak bu erzakları bulabildik. Arzu kızımızın sağlığı ve diğer çocuklarınızın sağlıklı beslenmesi için ihtiyacınızı da gidermek istedik. Maddi acıdan biz vakıf olarak sizlere azda olsa yardım etmeye çalışıyoruz. Ekstreden de maddi acıdan sizlere yardımlarımız olacaktır. Anladığım kadarıyla arzu kızımızın tedavisi uzun sürecek. Tedavi sürecinde de sizlere daha çok yardım etmeye çalışacağız” diye konuştu.

Küçük yaşta birçok hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan Arzu Kaya ise, “Benimle ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bende tedavi olur, arkadaşlarımla oyunlar oynarım. İyileştikten sonra okuyup doktor olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“ANLADIM Kİ DAHA İNSANLIK ÖLMEMİŞ”

Baba Enver Kaya, çıkan haberden sonra hayırsever vatandaşların kendisini arayarak yardım etmek istediklerini ifade ederek, “Anladım ki daha insanlık ölmemiş. Bizlere kucak açan başta Muş Valiliğimiz, Kaymakamız Abdullah Atakan Atasoy ve gerek beni arayarak gerekte gazeteci arkadaşları arayarak yardım sözü veren herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Artık benim de kızımın yüzü gülecek” şeklinde konuştu.

Anne Gülşen Kaya da, kızının iyileşmesinden başka bir şey istemediğini belirterek, “Benim tek derdim, ilk göz ağrım Arzu’dur. Onun iyileşmesini istiyorum. Bizlere sahip çıkan herkese sesleniyorum, Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim