• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 13°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9716.77 0.00
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Himmet vermedi diye batırdılar

Himmet vermedi diye hedef haline gelen işadamı Engin Şahin, 2009 yılında FETÖ’cü polislerin düzenlediği operasyonla evrakta sahtecilik ve terör örgütü mensubu olmak gibi asılsız suçlamalarla cezaevine girip, 7 özel sağlık kuruluşunu kapatmak zorunda kaldı
Himmet vermedi diye batırdılar

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yurt genelinde yürütülen soruşturma kapsamında 200 kişi tutuklandı, 267 kişi de gözaltına alındı. Öte yandan FETÖ’nün hedefi haline gelen bir işadamı yaşadıklarını anlattı Adana Ticaret Odası meclis üyeliği yaptığı ve 7 özel sağlık kuruluşunu işlettiği dönemde kendisinden himmet talebinde bulunan ve yurtdışı gezilerine katılmasını isteyen işadamı Engin Şahin’in hayatı bir anda kabusa döndü. Şahin, FETÖ’cü polislerin düzenlediği operasyonla nitelikli dolandırıcılık, evrakta sahtecilik ve terör örgütü mensubu olmak gibi asılsız suçlamalarla 2 milyon 200 bin lira cezaya çarptırılıp, tüm sağlık kuruluşlarını kapatmak zorunda kaldığını öne sürdü. Mersin’de halen özel bir hastanenin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Şahin, FETÖ mensuplarına her zaman uzak durduğu için talepleri kabul etmediğini ifade etti. Şahin, 15 Temmuz’un halkın galip geldiği bir gün olduğunu, büyük bir çeteden ülkenin kurtulduğunu sözlerine ekledi.

BANK ASYA’NIN ORTAĞI TUTUKLANDI

Kırklareli’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, bir çiftlikte saklanırken yakalanan Bank Asya ve Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu, tutuklandı. Koyuncu’nun Kuşadası’ndaki iş yerinde yapılan aramada, örgüt içerisinde “şifre” olduğu öne sürülen 1 dolarlık banknot ele geçirildi.

DİNK DÂVÂSINDA 2 TUTUKLAMA DAHA

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, istihbaratçı Yarbay Metin Yıldız ve gazeteci Ercan Gün “Fetullahçı Terör Örgütü Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyeliği” suçundan tutuklandı.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ESKİ REKTÖRÜ TUTUKLANDI

Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 57 akademisyenden 40’ı tutuklandı. Tutuklananlar arasında eski Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel de bulunuyor. 

VALİ YARDIMCISI GÖZALTINDA

FETÖ darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınan Sakarya Vali Yardımcısı Latif Memiş, İzmir’de eski cumhuriyet savcısı ve avukat Gültekin Avcı ile babası İsmail Avcı gözaltına alındı.

TAKMA SAKAL DA KURTARAMADI

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ise, FETÖ darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, öğretmen ve işadamlarının da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında bulunan işadamı Recep Yıldız, başkasının adına düzenlenen kimlik ve pasaportla yurtdışına kaçmak üzere hazırlık yaparken yakalanmıştı. Yıldız tanınmamak için takma sakal ve bıyık kullandığı belirlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim