• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Günlük Burç Yorumları 13 Agustos

Günlük burç yorumları
Günlük Burç Yorumları 13 Agustos

KOÇ: Bugün Venüs ve Jüpiter zıt burcunuzda kavuşum yapmakda . Uzun süredir, beklediğiniz sevinçli kararları alabilirsiniz. Kendinize güveniyor ve sosyal ilişkilerinizi kuvetlendirmek istiyorsunuz. Çevrenizle paylaşacak öyle çok fazla şeyiniz var ki. İleriyi görme yeteneğiniz sayesinde önemli başarılar sizi bekliyor. Şansınızı kullanmalısınız. 

BOĞA: Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Jüpiter'le yapmış olduğu açıdan pozitif etkileneceksiniz. Birlikte çalıştığınız şahıslarla kuracağınız sevinçli beraberliklerden istediğiniz performansı sağlayacak ve kendinizi daha önemli konumlarda göreceksiniz. Hem kendinizi hem de çevrenizi öyle ehil bir biçimde yönetiyorsunuz ki, sizi takdir etmemek mümkün değil.

İKİZLER: Aşk yaşantınızda ilgili önemli gelişmeler olağan . Çevrenizden destek beklemeniz sizi yanlış yönlenmenize ne sebepten olabilir. . Olaylara pratik bir biçimde yaklaşmanız ve kısa vade sonuçlar almanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapacak. Çevrenizde hoşa giden bir şahıs olmanız, çoğu defa başınızı ağrıtıyor. Dikkatli olun.

YENGEÇ: Ailenizle ortak yapacağınız çalışmaların sonucunda manevi bir haz duyacaksınız. Yaşam kalitenizi yavaş, yavaş artırıyorsunuz. Yalnızca harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Maddi sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sağlığınız hususunda , her şeyi bir kenara bırakarak hafta sonunu kendinize ayırın. Temel manada dinlenmeye ihtiyacınız var.

ASLAN: Bugün sizin için olağanüstü diyebiliriz. Venüs ve Jüpiter burcunuzda kavuşum yapmakda . İş, dostluk ve aşk ilişkilerinizi pozitif bir biçimde sizi etkileyecek ve içsel coşkularınızı tavana çıkarabilir. Kalbi boş olanlar, aşık olma gereksinimi içindeler. Bu tür duyguların yanlış ilişkilerin başlangıcı olduğunu da unutmamalısınız. Çevrenizde tüm gözler üzerinizde olacak.

BAŞAK: Jüpiter ve Venüs bilinçaltınızın pozitif bir biçimde şekillenmesine ne sebepten oluyor. Bugün başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle pozitif bir paslaşmaya geçerek, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Sade ve öz işlerden hoşlanıyor, işinizi mantık çerçevesi içinde yorumluyorsunuz. Rüyalarınızın doğru çıktığını görmek sizi şaşırtacaktır.

TERAZİ: Siz kendi doğrularınıza inan bir şahıs olduğunuz için, gün içerisinde çevrenizin telkinlerini dinlemek istemeyebilirsiniz. Başarıyı hedeflediğiniz bir gündesiniz. Eşitlik kurallarını ihlal etmeden, çalışmalarınızı hızlı bir biçimde götürmeniz bir hayli pozitif . Sizden beklenen performans çok fazla çok olmasına rağmen siz vakaları denetleyebiliyorsunuz.

AKREP: Mesleki manada bir hayli başarılı bir gününüz. Geleceğinizi etkileyecek kararlar alacaksınız. Ciddi görünümünüzün altında duygusal bir bina gizli. Aşk yaşantınızla ilgili hassas bir gün. Sevdiğiniz şahıs gün içerisinde sizden daha çok ilgi bekliyor. Kalbi boş olanlar için çok ilgi çekici bir gelişme var. Grup toplantılarından birinde tanışacağınız kişiyle aranızda bir yakınlaşma olabilir.

YAY: Bugün pozitif işbirliklerine ve tekliflere hazırsınız. Size değişik bir biçimle, yeni bir iş sunacaklar ve desteğinizi isteyeceklerdir. Çevrenizce seviliyorsunuz. Yalnızca beklentilerinizdeki mantığı bir türlü yakalayamıyorsunuz. Herkesin sizi anlaması mümkün değil. Bugün olaylara daha ılımlı yaklaşmayı denemelisiniz.

OĞLAK: Jüpiter ve Venüs'ten aldığınız pozitif etkiler, maddesel manada size pozitif destekler vermektedir. Bugün, iş ilişkilerinizle ilgili her zamankinden daha çok duygusal davranacaksınız. Haftanın tüm yoğunluğunu bu gün içinde tamamlamak lazım geleni duyabilir ve çalışma temponuzu daha da arttırabilirsiniz.

KOVA: Jüpiter ve Venüs Karşıt burcunuzda yapmış olduğu kavuşum, içsel enerjinizin yükselmesine ne sebepten olacak. Bazı yolculuklar ve yüksek idealler gündeme gelecektir. Algılama gücünüzün en yüksek olduğu bir gün. Çevrenizde olup biten olaylara isteseniz de, kayıtsız kalamıyorsunuz.
Hafta sonu olabilecek hadiseler için bugünden kendinizi şartlamayın.

BALIK: İçsel olarak aşka aşık bir yapınız var. Dostluk duyguları en az aşk kadar önemli sizin için. Bugün daha seçici davranacaksınız. Sevdiğiniz kişinin sizinle ilgili planları var. Hemen kabul etmeyebilirsiniz. İsterseniz biraz düşünün. Dengeli ve duygusal yapınızı tartışmalarla bozmak istemiyorsanız, karşınızdaki kişiye de talih vermeyi deneyin.
Günlük burç yorumları (10.08.2015)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim