• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 12°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Gökçek: "Ankaragücü’ne Sahip Çıkacağız"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankaragücü’ne sahip çıkacağız. Ankaralı iş adamlarını toplamak istiyorum. İş adamlarıyla beraber olup Ankaragücü’ne sahip çıkalım istiyorum" dedi. İhl...
Gökçek: Ankaragücü’ne Sahip Çıkacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankaragücü’ne sahip çıkacağız. Ankaralı iş adamlarını toplamak istiyorum. İş adamlarıyla beraber olup Ankaragücü’ne sahip çıkalım istiyorum" dedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın sunduğu "Neler Oluyor" programına konuk olan Gökçek, Ankaragücü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gökçek, Osmanlıspor’un Süper Lig’e çıkması ile ilgili, "Çok mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.

Başkan Gökçek, direkt olarak takımla ilgilenmediğini belirterek, "Oğlum ilgileniyor. Takımı da o kuruyor seçmeleri de o yapıyor. Zaman içinde değişik bir takım kurmayı düşünüyor. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmeyi çalışacak. O sistemi başarırsa, sportif başarının da onun ardından geleceğine inanıyorum” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Ankaraspor’un ayak oyunlarıyla küme düşürüldüğünü hatırlatan Başkan Gökçek, “O zamanki federasyon başkanının bize yaptığı oyundu. Geçte olsa 4-5 sene sonra o günleri atlattık. Ve bugünlere geldik. Artık Ankaraspor, Osmanlıspor olarak ligde. Mahmut Özgener federasyonunun bize yaptığı azizliği de bu suretle atlatmış olduk” ifadelerini kullandı.

“ANKARAGÜCÜ’NE DESTEK OLACAĞIZ”

Ankaragücü’ne sahip çıkmaya karar verdiklerini de belirten Başkan Gökçek, "Ankaragücü’nün çok ciddi bir borç yükü var. Sadece takımın futbolcularına verilmesi için yaklaşık 20 milyon lira para gerekiyor. Bu para geçmiş dönemdeki futbolculara verilecek. Ciddi vergi borçları vardı. Bu borçlar yapılandırmayla takvime bağlandı. Orada bir sorun kalmadı” diye konuştu.

Ankara’daki iş adamlarını toplayarak Ankaragücü’ne destek olmaları için çağrıda bulunacağını vurgulayan Başkan Gökçek, “Karar verdik, Ankaragücü’ne sahip çıkacağız" dedi.

Ankaragücü’nün Ankara’nın köklü bir takımı olduğunu dile getiren Başkan Gökçek, “Maalesef bu takımın içinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönlendirilen çok ciddi bir ekip var. Kısmen MHP’li bir ekip var. Onlar devamlı kışkırtıyorlar. Ankara’nın bir CHP’li bayan milletvekili var. Bir kez Ankaragücü’nün maçına gitti sürekli olarak kaşkol takarak hiç bir katkı sağlamadan şov yapıyor” şeklinde konuştu.

"ANKARA’YA YENİ STATLAR GELİYOR"

Ankara için yeni statların gündemde olup olmadığı soruları üzerine de Başkan Gökçek, “Allah nasip ederse hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımızın vaadi var. Seçimden önce başlayacaktık ama olmadı. Arazisi temin edildi. Eskişehir Yolu’nda, Ümitköy Kavşağında sağ tarafta eski Zırhlı Tümen’e ait olan yerde 41 bin kişilik bir stat yapılacak. İnşallah 2-3 sene içinde biter diye düşünüyorum. Bu stat genellikle büyük maçlarda açılacak. Uluslararası maçlar burada olacak” ifadelerini kullandı.

Belediye olarak da Eryaman’da 15 bin kişilik yeni stat yaptıklarını ifade eden Gökçek, “Gençlerbirliği de, Osmanlıspor da temenni ederim orada oynarlar. Gerçi statlarımız çoğaldı. İsterse Gençlerbirliği Yenikent’te oynar. Bu stadı restore ettik, mükemmel hale getirdik” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim