• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 25°C Rize
  • BIST: 9890.74 1.79
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Erbakan Adaylık Sinyalini Çayırova'dan Verdi

Kocaeli’nden bağımsız aday olacağı konuşulan Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan, Çayırova’da “Gençliğimiz ve geleceğimiz” konulu konferansta konuştu.
Erbakan Adaylık Sinyalini Çayırova'dan Verdi

Salonda izdihama yol açan Erbakan, “Bizde inşallah Erbakan hocamızın yaptığı gibi Kocaeli’nden bir çağı kapatıp yeni bir çağı açacağız” dedi.
 
Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Prof.Dr.Fatih Erbakan, Çayırova’da vakfın Çayırova Temsilciliği tarafından organize edilen, “Gençliğimiz ve geleceğimiz” konulu konferansta konuştu. Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda sadece koltukları değil ara boşluklar ile belediye binasının girişindeki holü ve koridorları da dolduran 1000’i aşkın kişiye konuşan Erbakan, Kocaeli’nden bağımsız milletvekili adayı olacağına dair söylemleri kuvvetlendiren bir konuşma yaptı. Erbakan konuşmasının bir yerinde, “İnşallah bizde Kocaeli’nden Erbakan Hocamız gibi bir çağı kapatıp diğerini açacağız inşallah” dedi.
 
HOCAMIZIN YOLU YOLCUSUZ KALMAYACAK

Dr.Fatih Erbakan, Çayırova Belediye Kültür Salonu’ndaki konferansta konuşmasına katılımcıları selamlayarak başladı, vakfın amaçlarına ilişkin bilgilendirme ile devam etti. Fatih Erbakan, “Erbakan Vakfı ile Erbakan hocamızın yolu yolcusuz kalmayacaktır. Vakıf ile birlikte Milli Görüş hareketinin açıları ile oynanmaması, istikametinden sapmaması sağlanacaktır. Milli Görüş hareketi kimi sivil toplum örgütlerinin seyahat acentasına dönüşmemelidir. Bir cemaat, bir hayır kuruluşu, bir fikir kulübü, bir Hac veya Umre organizatörü halini almamalı, herhangi bir cemaatin uydusu halini almamalıdır. Erbakan Vakfı, Milli Görüş hareketinin böyle bir dönüşüme uğramasına izin vermeyecektir” diye konuştu.

ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT AŞILANMALI

Erbakan konferans konusuna dair yaptığı konuşmada ise gençliğin bugünkü halinin ve uyuşturucu kullanım alışkanlığında yüksek oranın bir sebep değil sonuç olduğunu kaydetti. Topluma önce ahlak ve maneviyatın aşılanmasının gerekliliğini yıllarca söylediklerini, maddi kalkınmanın yanında manevi kalkınmanın da kaçınılmaz olduğunu belirten Fatih Erbakan vakıf çalışmaları kapsamında alanında uzman olan akademisyenlerin çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Milli eğitim sistemi dahilinde şuurlu bir Müslüman yetiştirmenin ön planda tutulduğunu kaydeden Erbakan, “Eğitim sistemi, hukuk ve hayatın diğer tüm alanlarında Mili Görüş’e uygun sistemler bütün insanlık adına geliştirilecek ve uygulanacaktır” dedi.

YOĞUN İLGİ
 
Çayırova Belediye Kültür Salonu’ndaki konferansa vakfın Gebze, Kocaeli, civar il ve ilçelerdeki şube başkan ve yöneticilerinin yanısıra MHP Çayırova İlçe Başkanı Fatih Kartal, Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Mehmet Saraç, Saadet Partisi’nin AKP’li Meclis üyeleri Vahit Terzi ve Bülent Kanca ile Saadet Partili Meclis üyesi Zeki Özçelik de katıldı. Konferansın açış konuşmasını Vakfın Çayırova Şube Başkanı Aykan Dönmez yaptı. Dönmez, “Sultan Fatih’in Roma’yı fethetmek için plan kurduğu Çayırova’da daha çocuk yaşlarda Roma’yı fethetmeyi planlayan, hesaplayan bir genel başkanla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. İl Başkanı Yücel Molla İslamoğlu’nun selamlama konuşmasının ardından söz alan Milli Görüş’ün ilimizdeki öncü isimlerinden Mehmet Aras konuşmasında, “Herkes milletvekili, Bakan olabilir ama kimse Necmettin Erbakan gibi adam olamaz” dedi. Yazar Metin Hasırcı ve gençliğin uyuşturucu alışkanlığına dair sokak röportajlarının izlenmesinden sonra Fatih Erbakan’ın konferansına geçildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim