Emek Mahallesi’nde kurulacak kurbanlık satış alanında altyapı çalışmaları devam ederken, kurban satış alanı almak isteyen vatandaşların 16/08/2016 ile 22/08/2016 tarihleri arasında Darıca Halk Bankası Şubesi ne ücretlerini yatırmaları gerekiyor.50-100 ve 200 m 2 olarak belirlenen kurban satış alanları için kura çekimi ise 23 Ağustos 2016 Salı günü saat 14:00 da Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda yapılacak.
KURBAN SATIŞ ALANINDA TÜM AYRINTILAR DÜŞÜNÜLDÜ
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Emek Mahallesi’nde kurulacak olan kurban satış alanı için yaklaşık 100 dönümlük alanda çalışma yapılırken, 20 dönümlük alan ise park yeri olarak ayrıldı. Kurban satış alanında duş,mescit,tuvalet ve büfe gibi bütün ihtiyaçlara cevap verecek alanların bulunacağı ifade edilirken, aydınlatma için de özellikle akşamları alanı aydınlatacak şekilde elektrik tesisatı kurulduğunun altı çizildi.Temel ihtiyaçların aksamaması için ekipler tarafından sürekli kontroller yapılacağını ifade eden yetkililer, halkın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban alım işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için veteriner eşliğinde sürekli kontroller yapılarak vatandaşın kurbanlık vasfını taşıyan hayvanları gönül rahatlığı ile alabileceklerinin altını çizdiler.
- Erdoğan'dan bedelli askerlik açıklaması!Ceyhan istifa mı edecek ?Aydın Ünlü Perşembe günü kararını verecekDarıca Sosyal Tesisleri 1 Mayıs’ta açılacakAdalet Bakanı, Kocaeli'ye geliyorMuradoğlu da aday adayı oluyorGebze Başpehlivanlar geçidine hazırlanıyorKAISİAD’dan bir eğitim semineri dahaDAREN el sanatları sergisi açıldıİsmail Kesin, milletvekili aday adaylığına hazırlanıyor!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 110.059 -0.79
- Altın: 174,736 -0.16
- Dolar: 4,0867 0.65
- Euro: 5,0024 0.36
Darıca Kurban Bayramı'na hazırlanıyor
Darıca Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Bir taraftan Emek Mahallesi’nde kurulacak kurban satış alanında düzenlemeler başlarken diğer yandan da kurban satış alanları için kura çekimi heyecanı yaşanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim