• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8878.9 1.84
  • Altın: 2241.255 -0.14
  • Dolar: 32.3385 0.08
  • Euro: 35.103 -0.30

Çolakoğlu'ndan Dilovası'na desteğe devam

Dilovası Belediyespor'la geçtiğimiz yıl yaptığı anlaşma ile göğüs reklamı vererek büyük bir destek sağlayan Çolakoğlu Metalurji A.Ş. bu yılda Dilovası Belediyespor'a destek olamaya devam edecek.
Çolakoğlu'ndan Dilovası'na desteğe devam

Geçtiğimiz yıl Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi ile bir araya gelen Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın ve Çolakoğlu Metalurji A.Ş. İletişim Koordinatörü Enis Şener ile yapılan anlaşma çerçevesinde Dilovası Belediyespor'un tüm takımlarının göğüs reklamı karşılığında Dilovası Belediyespor'a büyük bir maddi destek sağlamıştı. 
LAÇ VE YÖNETİMİNDEN CAHİT AŞKIN'A ZİYARET
Desteğin devamı için önceki gün Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın ve Çolakoğlu Metalurji iletişim Koordinatörü ve Dilovası Belediyespor Kulüp Yöneticisi Enis Şener'i fabrikada ziyaret ettiler. Ziyarette geçtiğimiz yapılan anlaşma ile Dilovası Belediyespor'a önemli bir destek sağlayan Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aşkın ve tüm idarecilerine teşekkür eden Başkan Laç, desteğin bu yılda devam etmesi için yeni anlaşmanın yapılmasını istediğini iletti.
ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ BİZİM İÇİNDE ÖNEMLİ
Başkan Laç ve yönetiminin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Cahit Aşkın, yaptığı açıklama da "Çolakoğlu Metalurji ailesi olarak ilçemizde hemen hemen her türlü sportif ve kültürel etkinliğe destek olamaya çalışıyoruz. Özellikle çocuklarımızın gelişimine büyük önem veriyoruz. Dilovası Belediyespor'da ilçemizde spor anlamında ilçeye önemli katkı sunan çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlayan ve çocuklarımızı geleceğe daha sağlıklı ve iyi birer birey olarak yetişmesini sağlayan Dilovası Belediyespor Başkanı ve yönetimine maddi ve manevi destek olmak bizim de görevimiz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda elimizi taşın altına koyacak ve kulübümüze destek olacağız. Umarım bizim desteğimiz bir nebze olsun çocuklarımızın gelişimine katkı olur. Çocuklarımızın geleceği iyi birer birey olmaları ülkesine ve milletine katkı sunmaları bizim içinde önemlidir.
ÇOCUKLARA KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRIN 
Ayrıca çocuklarımızın sportif alanda ki başarılarını görmek bizleri mutlu ederken onların eğtiimleri ve kitap okumaları da bizleri mutlu eder. Onun için sizlerden ricam çocukları kitaplara yöneltin. Kulüp binasında bir kütüphane kurun. Bizde destek olalım ve en azından spora gelen çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandıralım."dedi.
KULÜP TESİSİNDE KÜTÜPHANE AÇACAĞIZ
Bunun üzerine açıklama yapan Kulüp Başkanı Laç, "Yaptığınız güzel öneriden dolayı sizlere teşekkür ederim. Bizde çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığına destek olamk için çalışacak ve kulübümüzde bir kütüphane olurşuracağız. Spora gelen çocuklarımızı kitap okumaları için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız."dedi.
DESTEĞE DEVAM
Görüşmenin ardından Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın, Dilovası Belediyespor'a geçtiğimiz yıl yapılan katkının üstünde bir destek vereceklerini belirterek kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimine başarılar diledi.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim