• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

CHP adaylarını tanıttı

CHP Kocaeli İl Örgütü 27’inci dönem milletvekili adaylarını KYÖD’de tanıttı. Programda konuşan 1’inci sıra adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Zorbanın ölümünü de güneşin doğuşunu da göreceğiz. Herkesin sesine ve inancına ihtiyacımız var” dedi.
CHP adaylarını tanıttı

CHP 27’nci dönem milletvekili adaylarını KYÖD Sosyal Tesisleri’nde kamuoyuna tanıttı. Tanıtım toplantısına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yanı sıra, mevcut milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetimi katılım gösterdi. Gerçekleştirilen programa 9’uncu sıra adayı İsmail Demir ve adaylıktan çekilen 10’uncu sıra adayı Tamer Solakoğlu’nun yerine aday gösterilen Ali Güneş programa mazeret göstererek katılmadılar.

 

ADAYLARI UYARDI

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “44 arkadaşımız aday adaylığına başvurdu. Onlara cesaretlerinden dolayı taktirlerimi sunuyorum. 13 adaya başarılar diliyorum. 13’üncü sıradaki arkadaşımızın 1’inci sıradaki Fatma Kaplan Hürriyet’ten farkı yok. Bir abi olarak bir büyüğünüz olarak aday arkadaşlarıma dikkat etmek istedikleri unsurları söylemek istiyorum. Kimseyle tartışmayın. Evet-Hayır kampanyasında da böyle gidildi başarıya ulaştık. Aday arkadaşlarımızın kılık kıyafetlerine dikkat etmesi gerekiyor. Tshirt ve kotla gelmeyin. 600 vekilden biri olmak için adaysınız artık. Bindiğiniz araçlarda kesinlikle kurar ihlali yapılmamalı. Kurallara uymalısınız. Erkek arkadaşlarımız tıraş olmalı, kadın arkadaşlarımız saçlarını toplamalı. Bunları ben söylemesem olmaz. Bir kere söylerim kulağınızda kalır” ifadelerini kullandı.

 

BİZ KAZANACAĞIZ

“Gittiğiniz yerlerde nutuk atar gibi konuşmayın” diyen Sarıbay, “Nutuk atmanızın hiçbir anlamı yok. Genel Başkanımızın açıkladığı programın dışına çıkmayın. Hiçbir adayımızın din ile ilgili tartışmaya girmesini istemiyorum. Din Allah ile kul arasında. Özellikle hiçbir şekilde din tartışmasına girmek istemiyorum. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu iftar yemeği düzenleyecek. Bu yemek partililere özel değil, vatandaşlara, STK temsilcilerine, sanayicilere, esnaflara özel. 400 kişi varsa 300’ü partimize oy vermeyen insanlar olsun. 9 Haziran’da Muharrem İnce geliyor. Mitingin ardından Kartepe’de 7 bin kişilik iftar düzenleyeceğiz. Gittiğimiz yerlerde tepkiler olumlu. Biz kazanacağız” diye konuştu.

 

GÜZEL BİR ÜLKE BIRAKACAĞIZ

1’inci sıradan milletvekilliği adayı olan Fatma Kaplan Hürriyet, “ 2015’te zorlu bir süreçte vekillik görevi üstlendik. Üst üste seçimler geçirdik. Aynı inançla ve azimle ülkemiz için mücadele ettik. Vatandaşın derdine derman olmaya çalıştık. Aynı cesaretle ve azimle bu mücadeleye tüm arkadaşlarımızla 25 Haziran sabahı güzel bir ülkeye uyanmak için ve güçlü parlamentoyu kurmak ümidiyle hepinize inanıyorum. Zorbanın ölümünü de güneşin doğuşunu da göreceğiz. Herkesin sesine ve inancına ihtiyacımız var. Birbirimizle dayanışmaya ihtiyacımız var. Aynı kararlılıkla yoldaşlığımızı

başka bir Türkiye’de CHP kararlılığında yaşamaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza iyi bir ülke bırakmak için çalışacağı” ifadelerini kullandı.

 

İLK KEZ ADAYLAR ŞEHİRDE KAVGA ETMİYOR

2’nci sıradan milletvekilliği adayı olan Haydar Akar, “Biz her birimiz ayrı liste yapma şansına sahibiz. Herkesin özel yetenekleri var. Başvuran herkese teşekkür ediyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır. CHP 1977’den sonra ilk defa iktidara bu kadar yakın. Bu avantajı hep birlikte kullanmak zorundayız. Kendi içimizde diri durmalı, artık liste tartışmaları bitmeli. Bunun bittiğini de burada görüyorum. Önce Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız. Daha sonra Millet İttifikanı bu kentte birinci ittifak yapmalıyız. 16 yıl sonra Türkiye’nin tekrara demokrasiye kavuşması konusunda önü açılacak. Parlamenter rejimi güçlendirerek ülkenin önünü açmalıyız. Bu kentin sorunları ilk kez bu kadar çok kürsüde mecliste konuşuldu. Bunların hepsi bu dönemde yaşandı. Ben daha eski olduğum için söylüyorum. En çok bu dönemde sokağa bu kadar çok inildi. İlk kez kentin vekilleri bu şehirde kavga etmiyor.

 

MECLİSTE YERİ GELDİ DÖVÜLDÜK

3’üncü sıradan milletvekilliği adayı olan Tahsin Tarhan, “ Ben sanayiciyim ve sınıfımdan ayrı hareket eden biriyim. Artık tecrübeli bir siyasetçiyim. Kocaeli’yi çok iyi tanıyorum. Bu şehrin sorunlarını iyi biliyorum. Yerel Yönetimlerin bu kentte neler yapmadıklarını biliyorum Marka bir kentti bu şehir. Başka bir şehre gidip Kocaeli dediğinizde milletin gözü parlardı. Buranın kasabalarından köylerinden trene binip İstanbul’a günü birlik gidebilirdiniz. İstanbul’dan buraya alışverişe gelirlerdi. Tek yaptıkları battı çıktı, çarpık sanayileşme ve rant. Eğer biz bu Cumhuriyetin partisinde siyaset yapıyorsak mücadeleye devam ederiz. Mecliste dövüldük, dışlandık, horlandık ama demokrasi mücadelemize inandık. Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, Başbakan Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi.

 

RESTORASYON HÜKÜMETİNİN PARÇASI OLMAK İSTİYORUM

4’üncü sıradan milletvekilliği adayı olan Muhip Kanko yeni bir restorasyon hükümetinin parçası olmak için aday olduğunu söylerken, “Listeye girememiş arkadaşlarımız kendilerini üzmesinler. Ben 2015’te listeye giremedim. Çalışmaya devam etsinler. Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde yeni bir restorasyon hükümetinin parçası olmak için aday oldum” şeklimde konuştu.

 

PARTİMİZ GÜZEL YERDEN ŞANS VERDİ

5’inci sıradan milletvekilliği adayı olan Anıl Acurman, “Gençlerin artık etkin olması için yola çıkmak istedik. Partimiz bize çok güzel yerden çok güzel fırsat verdi. Bu fırsatın layiği olmak istiyorum. Ben tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Sokağa çıktık her yerde aynı şeyi söylüyoruz. İnsanlar kendilerinden vazgeçtiler, çocukları için daha iyi gelecek istiyorlar. Ülkeyi değiştirmek istiyor artık insanlar. Gençler olarak bu değişimin genç gücü olmak istiyoruz. Bizim harika hayallerimiz var. Biz bunu başaracağız, gelecek için biz gençleri seçin. Ben bu şehrin çocuğuyum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim