• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 18°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 26°C Rize
  • BIST: 9797.08 0.83
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Ceyhan “Asıl FETÖ’cü onlardır”

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın bütün belediyeler ve AK Parti teşkilatlarının yarısı FETÖ’cüdür açıklamasında bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a açtığı davayı değerlendirdi.
Ceyhan “Asıl FETÖ’cü onlardır”

AK Parti yöneticileri ve teşkilat üyeleri 16’ncı yıldönümünü Ankara’nın Sincan ilçesinde muhteşem bir törenle geçtiğimiz gün kutlamıştı. Kocaeli teşkilatları da tam kadro törende yerini aldı. Büyük kutlamada yaşanan gelişmeler hakkında bilgi vermek için il binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ceyhan, “AK Parti bir dava partisidir. Ankara’da cumhurbaşkanımızın söylediği her şey ilimiz içinde geçerlidir” dedikten sonra Perşembe günü Ankara genel merkeze 3 ya da 4 isimin gönderileceğini bundan sonra da Kartepe ilçe başkanı adayının belirleneceğini söyledi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın geçen hafta tüm belediyeler ve AK Parti teşkilatlarının yarısı FETÖ'dür açıklamasını değerlendiren Başkan Ceyhan, “Bu yapıyla devam eden Bank Asya’da olmak üzere paralel yapılanma olduğunu Cumhurbaşkanımız söyledi. O zamanlar kimler bunlara FETÖ’cü ya da paralelci demediyse onlar FETÖ’cüdür” dedi.   

İLK GÜNKÜ AŞKLA KUTLADIK
 Sözlerine Trabzon Maçka’da şehit düşenlere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Başkan Ceyhan, “Partimizin 14 Ağustos kuruluş yıldönümü etkinlikleri var. 16’ncı yıldönümünü ilk günkü aşkla Ankara’da icra ettik. Partimiz 16 yıldır çizgisinden bir şey kaybetmeyen kurucu başkanımızla başlayıp, Cumhurbaşkanımızla devam eden bir çizgidir bu. Oraya belediye başkanlarımız ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte tam kadro katıldık. AK Parti bir dava partisidir. Ankara’da cumhurbaşkanımızın söylediği her şey ilimiz içinde geçerlidir. Hamt olsun bizlerde bu partide milletimize hizmet ediyoruz” diyerek 16 yıldır aynı kararlılık ve aşkla bir parti içerisinde yönetici olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.  

BAŞBAKANIN PROGRAMI NETLEŞTİ
Ceyhan: “Asıl FETÖ’cü onlardır” AK Parti İl Başkanı Ceyhan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın bütün belediyeler ve AK Parti teşkilatlarının yarısı FETÖ’cüdür açıklamasında bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a açtığı davayı değerlendirdi .
Başbakan Binali Yıldırım’ın ilimizdeki programının netleştiğini belirten Başkan Ceyhan, “Sayın Başbakanımız yarın kentimizden taslak olarak programımız netleşti. Başbakanımız saat 15.00’de Başiskele The Ness Otel’de gerçekleşecek 4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı katıldıktan sonra saat 17.00’de Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 540 konutun temel atma törenine oradan da İzmit Belediyesi tarafından yapılan Deprem Müzesi’nin açılışını gerçekleştirecek. 18.00’de AK Parti İl Teşkilatı’nın 102. İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak Başbakan Yıldırım, son olarak da Gölcük Kavaklı’da 17 bin 480 deprem şehidimizi anma programına katılacak” diyerek deprem gerçeğini unutmamak ve unutturmamak için hükümetimizle anma törenimizler tüm Türkiye’nin önünde gerçekleştirdik.  

3 YA DA 4 İSİM PERŞEMBE ANKARA’YA GİDECEK 
Kongre süreci ve Kartepe ilçesi hakkında da bilgi veren Başkan Ceyhan, “Kongre sürecini hep birlikte idrak ediyoruz. 27 Ağustos Kartepe kongremizle bu sürece başlayacağız. Temayül yoklamamızı yapmış, aynı gece il binamızda 9 aday ve ismi geçenlerle ilgili şahsım ve milletvekilleriyle mülakatımızı yaptık. Yarın bizleri arayacaklar. 3 ya da 4 ismi Perşembe günü Ankara’da mülakata götüreceğiz. Kartepe’deki adayımız Mustafa Kocaman tarafından belirlenip adayımızı açıklayacağız. Sonrasında da İbrahim Hergeleci stadımızda da kongremizi icra edeceğiz” diyerek AKMİS Seyahate destek verecek misiniz sorusuna ise, “Kentimizin bir firması tabi ki de kapımız da desteğimizde açık fakat süreç siyasi olarak hukuki olarak işliyor” dedi.  

BU FANTAZİLER CENGİZ BEY’E YAKIŞMIYOR 
Bütün belediyeler ve AK Parti teşkilatlarının yarısı FETÖ’cüdür açıklamasında bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna Başkan Ceyhan, “Başbakan Yardımcımız dava açarak yerinde bir harekette bulunmuştur. CHP bu işi sulandırmakta kararlı. FETÖ’cü demek aslında ülkesine vatanına ihanet eden demektir. Bu sözü ağzına alırken bile dikkatli olmak gerekiyor. Bu yapıyla devam eden Bank Asya’da olmak üzere paralel yapılanma olduğunu Cumhurbaşkanımız söyledi. O zamanlar kimler bunlara FETÖ’cü ya da paralelci demediyse onlar FETÖ’cüdür. Herkes hikayeden bu işleri bıraksın. AK Parti gibi bu olaya ciddiyetle baksın. Bu tarz fantazilere girmek hem Cengiz Bey’e hem de mevkiisine yakışmıyor. Bu bir günde çözülüp bitecek bir mesele değildir. Terörle ilgili mücadelemiz devam edecek” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim