• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Çetinkaya, "Tecrübemi Darıca'ya sunmaya hazırım"

KOSGEB Proje Yönetimi Daire Başkanlığı görevinden Darıca Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa eden Ertuğrul Çetinkaya, yoğun bir kalabalıkla başvurusunu yaptı.
Çetinkaya, "Tecrübemi Darıca'ya sunmaya hazırım"

AK Parti’de aday adaylığı başvuru süreci yarın sona erecek ve aday adayı olacak isimler başvurularını yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda AK Parti’den Darıca Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ertuğrul Çetinkaya, bugün partinin ilçe teşkilatı merkezinde AK Parti Darıca İlçe Başkan Vekili Ufuk Acay’la bir araya gelerek başvuru dosyasını resmi olarak teslim etti. Çetinkaya’yı başvurusu sırasında çalışma arkadaşları, STK temsilcileri ve partililer yalnız bırakmadı. Burada bir selamlama konuşması gerçekleştiren Acay ise şunları dile getirdi; “Ertuğrul Bey’in aday adaylık süreci partimize hayırlı ve uğurlu olsun. Kendisini yakinen tanıyoruz. Darıca’nın evladı ve burada yetişmiş, bürokrat olarak ülkesine ve milletine hizmet etmiştir. Böylesine nitelikli bir arkadaşımızın partimizden aday adayı olma isteği, bizleri oldukça mutlu etmiştir. Tüm aday adaylarımız bizlerin zenginliği. AK Parti birlik ve beraberlik içinde bugünlere gelmiş ve bundan sonra da böyle devam edecektir. Kim aday olarak gösterilirse gösterilsin tüm teşkilatlarımızla aday gösterilen arkadaşımızın arkasında duracağız. Ertuğrul Bey’e tekrardan hayırlı olsun diyorum. Allah mahcup etmesin.”

“DARICA AŞIĞI VE SEVDALISIYIM”
Acay’ın ardından kürsüye çıkarak kendisini desteklemeye gelenlere seslenen Ertuğrul Çetinkaya ise, “Bu davanın bir neferi olmaya geldim. Makam, mevki arayışında değilim. Bu zamana kadar devletimiz bana birçok kıymetli makamda, kıymetli görevler verdi. Her birisini de laikiyle yerine getirdim. Devlet millet bekası olan her konuda gözümü budaktan sakınmadım. Ben Darıca aşığı ve sevdalısıyım. Daha yaşanabilir bir Darıca hayalim var.

“HİZMET ETME SEVDASINDAYIM”
İnsanı temel alan ve hep birlikte daha güzel bir Darıca geleceği iddiasında olduğum için buradayım. Ben arkamda hiçbir kırık gönül bırakmayan insanım. KOSGEB’de birçok kıymetli işe ve projeye imza attık. Burada edindiğim 20 yıllık tecrübemi sevdalısı olduğum Darıca’nın hizmetine sunmaya hazırım. Benimki makam talebi değil hizmet etme sevdasıdır. Bu hareketi güçlendiren tüm aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.


                           Çetinkaya'yı KOSGEB çalışanları yalnız bırakmadı

“DARICA İÇİN HAYIRLISI OLSUN”
Bu teşkilatı bu noktaya getiren İlçe Başkanımız Muzaffer Bıyık’a ve Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Darıca’mız yine AK Kadroların yönetiminde olacak. Kim bu hizmeti daha iyi yapacaksa Rabbim bu kıymetli görevi ona nasip etsin. Kim aday olursa sonuna kadar onun arkasında olacağız ve bize ne görev verilirse sonuna kadar yerine getireceğiz. Darıca için hayırlısı ne ise olsun" açıklamalarında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim