• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Biz, insanımızın ve esnafımızın her zaman yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan ve yönetimini ziyaret etti.
Biz, insanımızın ve esnafımızın her zaman yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz

Ziyarette,  Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük, Derince Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Osman Koçyiğit ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.
 
Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük, “Sayın Valimiz bugün bizi onurlandırdı, gururlandırdı ben kendisine tüm esnafımız adına teşekkür ediyorum, hoş geldiniz diyorum” diyen Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük’den sonra Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya yaptığı konuşmasında; “Sayın Valimle 28’nci kez değişik ilçelerde bu toplantıları yaparak, sorunları dinledik. İlçelerde yaptığımız toplantılarda sadece esnafın sorunları değil, ilçelerin genel sorunları yerinde inceledi. Ben Sayın Valime bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, Allah Sayın Valimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Bu sabah sizlerle birlikte 28’nci esnaf buluşmasında, esnaf sofrasında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizlere ve sizlerin şahsında öncelikle tüm bakkal, büfeci ve tekel bayisi esnafımıza ve ötesindeki bütün esnafımıza hayırlı,  bereketli, helal kazançlar diliyorum. 

Bu sofralar bereketlidir, bu sofralar değerlidir. İnsanımızın sıcaklığı ile, hoş görüsüyle, esnafımızla kaynaştığımız güzel sofralar. Bu toplantılar bizim için aynı zamanda devam eden ve süre gelen, ilimizle ilgili konuları, yaşanan sıkıntıları esnafımızın karşılaştığı zorlukların dile geldiği ve değerlendirildiği toplantılar. Bir kararı alırken, karara konu olan, kararın parçası olan ve karardan etkilenecek olan tüm insanlarımızla, esnafımız dâhil buluşmamız; aldığımız kararın hem hayırlı, hem sağlıklı, hem de sürdürülebilir olmasını sağlıyor. 

Bakkal esnafımız esnaf kavramının çok önemli temsilcisidir. Hemen her mahallede, her çevrede herkesin geçmişten bugüne bir bakkalı vardır. Gecesi gündüzü olmadan insanlara hizmet veren o mahallenin bir üyesi olarak, para pulu çok dert etmeden, gözetmeden en iyisini sunma gayretiyle o mahallenin içerisinde o insanlara hizmet verendir. Biz insanımızın ve esnafımızın her zaman yanındayız ve olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. 

Ben sizlere ve sizlerin şahsında bütün esnafımıza hayırlı, bereketli, güzel kazançlar nasip etmesini diliyorum. Sizin huzurunuz bizim huzurumuzdur. Huzur içinde sabah işyerini açması, akşam huzurla kapatıp şükrederek evinin yolunu tutması da bizim önceliğimizdir ve de bizim devlet olarak hedefimizdir ”  diyen Sayın Valimiz, katılımcılar ile bir süre sohbet edip, istek, talep ve sorunlarını dinledi.

Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük, günün anısına Sayın Valimize pişmaniye takdiminin ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, çevredeki esnafları da ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazançlar diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim