• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

BEYLİKBAĞI MAÇINDA FUTBOLCU BIÇAKLANDI

2'nci Amatör Küme F Grubu'nda Beylikbağı Karadeniz ile Beşköy Gençler Birliği arasında oynanan maç sonrası olaylar çıktı. Beşköy Gençler Birliği'nden Uğur bıçaklandı.
BEYLİKBAĞI MAÇINDA FUTBOLCU BIÇAKLANDI

2'nci Amatör Küme F Grubu'nda Beylikbağı Stadı’nda dün akşam oynanan ve Beşköy Gençler Birliği'nin 2-1 kazanığı maç sonrası istenmeyen olaylar yaşandı. Lider Beşköy Gençler Birliği ile play-off iddiası olan Beylikbağı Karadenizspor’un karşı karşıya geldiği maçta gerginlik had safhadaydı. İlk yarısı Önder’in attığı golle 1-0 Beşköy Gençler Birliği'nin önde tamamladığı maçın ikinci yarısında Volkan Ömür durumu 2-0’a getirdi. Ev sahibi ekip 78.dakikada bulduğu golle farkı bire indirirken bu gol sonrası sahada sertlikler ve gerginlikler de bir anda arttı. 

OLAYLARI HASAN TETİKLEDİ

Beşköy Gençler Birliği kaynaklarından geçilen habere göre; Hakem Selim Akman’ın sertliklere müdahale edememesi ve kartına başvuramaması sebebi ile çığırından çıkan maç, bitiş düdüğü ile birlikte ortalığın bir anda karışmasına sebep oldu. Beylikbağı Karadenizspor  taraftarları maç boyunca rakip takım oyuncularına küfürler ve sözlü sataşmalar yaparken, ev sahibi takım futbolcuları da saha içerisinde her türlü arbadeye davetiye çıkarttı. Maçın bitiş düdüğü ile  Beylikbağı Karadenizsporlu Hasan formasını çıkartarak Beşköy Gençler Birliği'nin oyuncularına saldırdı. Bunu diğer oyuncular ve takımın teknik kadrosu takip edince Beylikbağı Karadenizspor taraftarları da tel örgülerden atlayarak sahaya girdiler. Taraftarlar Beşköy Gençler Birliği futbolcuları darp edip kovalarken az sayıdaki güvenlik güçlerine de saldırdılar. 

33.jpg


BİBER GAZIYLA MÜDAHALE

Bu esnada Beşköy Gençler Birliği futbolcusu Uğur kolundan bıçakla yaralandı. Hakan’da  darp edilirken, bu oyuncu başına aldığı darbelerle tramva geçirdi. Beşköy Gençler Birliği Teknik Direktörü Recep Abdullahoğlu ve sağduyu sahibi sporseverlerin araya girmesine rağmen yatışmayan olaylar ancak ek güvenlik gücü ekibi ve çevik kuvvet polisinin gelmesiyle yatıştırıldı. Polis olaylara biber gazı ile müdahale ederken gazdan Beşköy Gençler Birliği futbolcuları Murat, Önder ve Gökhan ile yardımcı antrenör Serdar Kahvecioğlu uzun etkilendi. Bu kişilere müdahale sahaya giren 112 Sağlık ekiplerince yapıldı.


GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİLER

Beşköy Gençler Birliği'nin 2-1 kazandığı ve liderliğini devam ettirdiği Beylikbağı Karadenizspor maçı sonrası galibiyete bile sevinemeyen bordo-mavili ekip, gece boyu hastanelere taşındı. Maç içerisinde yapılan sert müdahale sonucu ayak bileği kırılan kaptan Volkan Çayır’ın ayağı hastanede alçıya alınırken bıçaklanan Uğur ve kafasından darp edilen Hakan’da yapılan tedaviler sonrasında rapor aldılar. Biber gazına maruz kalan Önder ve yardımcı antrenör Serdar Kahvecioğlu’da uzun süre hastanede tedavi altında kaldılar. 

KULÜP YÖNETİMİ: UYARMIŞTIK

Maçın zorluk derecesi yüksek olmasına rağmen emniyet güçleri bu maçta yetersiz kaldı. KASKF nezdinde girişimi olmalarına rağmen bu maç için gerekli uyarıları maç öncesi yapan ve ek güvenlik isteyen Beşköy Gençler Birliği Başkanı Harun Narmanlı ve As Başkan Mehmet Karaman, başta emniyet güçleri ve Beylikbağı Karadenizspor’lu Hasan Yelek olmak üzere ev sahibi takım antrenörlerinden ve tel örgüleri aşarak oyuncularına saldıran seyircilerden şikayetçi olacaklarını belirttiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim