• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 13°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9716.77 0.00
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Bakan Işık, Dilovası'nda STK temsilcileri ile buluştu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık önceki gün Dilovası'nda STK'larla bir araya geldi. STK Temsilcilerine önemli açıklamalarda buluna Işık, "Çöpün 1 Mayıs'a kadar kaldırılacağını ve ilçenin giriş ve çıkışlarının düzenleneceğini söyledi.
Bakan Işık, Dilovası'nda STK temsilcileri ile buluştu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık önceki gün Dilovası'nda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret programları dışında Bakan Işık, Dilovası'nda faaliyet gösteren STK Başkan ve temsilcileri ile de Dilovası Belediyesi Kültür Salonunda bir araya geldi. Programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası protokolü ve STK temsilcileri katıldı.

BİZ HALKIMIZI KENTİN SAHİBİ OLARAK GÖRÜYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bir toplumu, kamu kurumlarının, özel ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ve uyumu bütünleştirir. Dolayısı ile toplum gelişir, büyür ve ilerler. Biz halkımızı kentin sakinleri olarak değil; kentin sahipleri olarak görüyoruz.  Halkımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve bünyesindeki derneklerimizin her türlü ihtiyacında yanında oluyoruz. Düşüncelerini, fikirlerini dinliyor, önemsiyor ve istişare içinde olmaya devam ediyoruz. Birlik, beraberlik içinde hizmet aşkıyla çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz.

TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Malum hepimizin bildiği gibi ülkemiz önemli bir süreçten geçmektedir. Kardeşliğin, demokrasinin, demokratikleşme sürecinin duraksadığı bu süreçte ülkemiz için gelecek ve gençlik için büyüyen ve kalkınamaya devam eden güçlü Yeni Türkiye için birlik günüdür, beraberlik günüdür. Birileri yerinde sayan, krizlerle boğuşan, faizlerin, devalüasyonların olduğu, yoksulluğun, yolsuzluğun ve yasakların yaşandığı bir Türkiye istiyor. İzole edilmiş bir cumhurbaşkanı, izole edilmiş hükümetler ve Eski Türkiye özlemi çekenlere fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Ak Parti Hükümeti ile 14 senende her alanda devrim niteliğinde reformlar yapmış; değişim ve dönüşümün, ilerleme ve gelişmenin öncüsü, adeta dünyanın parlayan yıldızı olmuştur. Ak Parti iktidarı ile Eski Türkiye çağı kapanmış. Yeni Türkiye Çağı başlamıştır.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Sizlerin teveccühü ile göreve geldiğimiz günden bu güne kadar; alt yapıdan, üst yapıya, eğitimden sağlığa, spordan kültür ve sanata kadar; istihdamdan çevreci belediyecilik anlayışına sahip, sosyal yardımlaşmaya ve faydaya önem veren; herkese eşit mesafede duran; Hakk’ın ve halkın rızası için çalışıyor ve gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin hayal ettikleri bizlerin asli hedefi olmuştur."dedi.

ÇÖP 1 MAYIS'A KADAR KALKACAK

Başkan Toltar'ın ardından konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "AK Parti iktidarı döneminde Dilovası kişi başına en çok hizmet alan ilçemiz olmuştur. Eğitim'den sağlığa, güvenliğe birçok alanda yatırımlarımız hayata geçmiştir. Tabi bizler bu yatırımları yaparken ilçemizde bazı aksaklıklarda meydana gelmektedir. Dilovası halkının en büyük sorunlarından biri olan çöpün kalkması konusunda geçtiğimiz yıl verdiğimiz sözün arkasında duracağız ve 1 Mayıs'a kadar çöpün Dilovası'ndan kalkmasını sağlayacağız. Kömürcüler OSB' ile ilgili yaşanan sorunları da yakından takip ediyorum. Tabi Kömürcülerin kalkması için bizde elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız istişareler sonrası Kömürcüler OSB'nin kalkması buranın Lojistik alan olması için çabalıyoruz. Dilovası'nın gündeminde olan bir diğer sorun olan ilçenin giriş ve çıkışlarında yaşanan aksaklıklar ile ilgili de arkadaşlarımız çalışmalarını bitirmek üzere Batı kavşağı sorunu da kısa sürede bitecek. Projesi hazırlanıyor. Ayrıca D100 karayolundan Cumhuriyet Mahallesi'ne girişin yapılması içinde çalışma başlatıldı. Bunların hepsi inşallah kısa süre içersinde çözüme kavuşacaktır."dedi.

İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN "EVET"

Konuşmasına devam eden Bakan Işık, "Önümüzde ülkemizin kaderinin belirleneceği önemli bir referandum var. Bu referandumda ülkede istikrarın, istikbalin ve istikbalin devamı için, geleceğimiz için "Evet" demeliyiz. İstikrar devam ederse Türkiye 2050 yılında Avrupa’nın en güçlü ülkesi olur. Biz AK Parti olarak 2023 hedefini koyduk. İnşallah bu referandum sonrası halkımızın desteği ile yolumuza devam edeceğiz ve 2023 yılında Dünyanın ekonomisi en güçlü 10 ülkesi arasına gireceğiz."dedi.

TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESEMİYECEKLER

Avrupa’nın neden Türkiye karşıtı açıklamalar yaptığını açıklayan Işık, "Bu körü körüne bir düşmanlık mı, hayır. Çok bilinçli bir siyaset. Bunu bizim görmemiz lazım. Birkaç sene içerisinde Türkiye Avrupa’nın en büyük ülkelerinden biri olacaktır. Yaptığımız yatırımları ve kalkınmamızı istemeyen hep kendilerine muhtaç olmamızı isteyen Avrupa, Türkiye'nin büyümesini istemediği için saldırıyor. terörü destekliyor. Ancak Türkiye'nin önünü kesemeyecekler. İnşallah 16 Nisan'da alacağımız sonuçlarla da Türkiye her geçen gün daha da büyüyecek daha çok hizmet yapacaktır."dedi.

17522593_442882559385711_3971412584868307933_n.jpg17626480_443066886033945_7254928439913705126_n.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim