• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8853.72 1.56
  • Altın: 2238.686 -0.26
  • Dolar: 32.3365 0.08
  • Euro: 35.0967 -0.32

AK Parti'de tarihi karar!

AK Parti’de yaklaşan kongre süreci ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bu dönem İl başkanının kongrelerden önce atanacağını ve kongre sürecini atanan il başkanının yürüteceğini söyledi.
AK Parti'de tarihi karar!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanları ile referandum değerlendirmesi ve yaklaşan kongre süreci ile ilgili dün il binasında bir araya geldi. Toplantıdan sonra kongre süreci ile ilgili bilgi veren Ceyhan, AK Parti’nin bu dönem kongre sürecinde yapacağı yei bir uygulamayı kamuoyuna duyurdu. Ceyhan, genel merkezin mevcut il başkanı ile devam edip etmeyeceğine kongrelerden önce karar vereceğini, eğer devam etmeyecekse yerine başkan olacak ismi atayacağını belirtti. Delege seçimleri, ilçe kongreleri ve il kongresi sürecini atanan il başkanı yürütecek. 

TAKVİM MAYISTA BELLİ OLACAK

Kongre takviminin Mayıs ayında tamamlanacağını söyleyen Ceyhan, “Ramazan ayından sonra kongrelerimizi başlatacağız. Önce delege seçimleri, ardından ilçe kongresi yapılacak” dedi. Mevcut ilçe başkanlarının devam edip etmeyeceği ile ilgili soruyu da yanıtlayan Ceyhan, “Genel merkezimizin yapacağı istişareler önemli. Kongre takvimi belli olduğunda ben ilçe başkanları ile ek tek görüşüp süreci istişare edeceğim. Elbette değişiklikler olabilir ama bu sürecin tamamında istişarelerden çıkan sonuç önemlidir” dedi.

İL BAŞKANI ÖNCE BELİRLENECEK

Kongre süreci ile ilgili en önemli bilgiyi açıklayan Ceyhan, genel merkezin bu dönem kongrelerden önce il başkanını açıklayacağını kaydetti. Ceyhan, “Genel merkezimiz devam edeceği il başkanını kongreler başlamadan belirleyecek. Belirlenen il başkanı ilçe kongrelerinin sürecini yürütecek. İl kongremiz ise yıl sonuna doğru yapılması planlanıyor” dedi. Ceyhan, aday olup olmayacağı ile ilgili soruya ise “İstişareler sonucunda adaylık belli olur” dedi.

İL BAŞKANLARINA GİDECEK

Ceyhan, referandumun ardından CHP ve SP İl başkanlarından başlayarak siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret edeceğini belirtti. CHP ve SP’ni yeni hizmet binaları için de hayırlı olsun dileklerini iletmek için önceliği bu iki partiye verdiğini söyleyen Ceyhan, “Önümüzdeki hafta için bir sıkıntı olmazsa CHP ve SP il başkanlarını yeni il binalarında ziyaret edeceğim. Ardından MHP, BBP, DP ve DSP’yi ziyaret edeceğim. Bu referandumun galibi evet kazananı ise 80 milyondur” dedi.

İL DANIŞMA MAYISTA

Mayıs ayının ilk yarısında genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı yapacaklarını belirten Ceyhan, toplantıyı Antikkapı ya da Uluslar arası Fuar merkezinde gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydetti. Akşam saatlerinde yapacakları Danışma Meclisi toplantısı ile tüm teşkilatlara teşekkür edeceklerini söyleyen Ceyhan, toplantıya Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın geleceğini kaydetti. Danışmanın net tarihini Bakan Işık’ı programına göre belirlenecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim