• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9716.77 0.00
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

AK Dilovası bayramlaştı

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı ilçe binasında bayramlaştı. İlçe Başkanı Osman Akbulut'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine partililer yoğun ilgi gösterdi.
AK Dilovası bayramlaştı

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Demir, GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, ve partililer katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programı oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirildi.
DAHA ÇOK BİR VE BERABER OLMALIYIZ
Bayramlaşma programına konuşan İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Bugün Kurban Bayramı’nı milletçe hüzünlü kutluyoruz. Kurban Allah’a yaklaşmak demektir. Aziz milletimizin umudu bu teşkilatlardır. O yüzden her zaman bir ve beraber olmalıyız. Gönül coğrafyamızdan çok kötü ve acı haberler geliyor. Onların yine umudu, bu millet ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler burada sen ben davasını bırakıp liderimizin arkasında güçlü bir şekilde durmalıyız. bundan sonraki süreçte de daha fazla bir ve beraber olacağız” dedi.
BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR
Teşkilatlarımız şuanda kongre sürecinde. Bizler de dava arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 4 yıldır partimize hizmet ettik. Oyumuzu hep arttırarak devam ettik. Bundan sonraki süreçte de partimiz bize görevi yeniden tebliğ etti. Bu süreçtede ilçe başkanlığına aday olmak isteyen arkadaşlar oldu. Onlarında bu bayrak yarışında partilerine birşeyler katmak için göreve talip olduklarını biliyorum. Bundan sonra hep birlikte partimizin bayrağını daha yukarılara taşımak için çalışacağız. 
İSLAM COĞRAFYASININ UMUDUYUZ
Bizler sadece ülkemiz ve Dilovası içinde bu kutlu yürüyüşte mücadele etmiyoruz. Ülkemizin etrafı ateş çemberi, içimiz buruk ama o ateş çemberi içerisinde olan insanlar da bizim ayakta kalmamızı istiyorlar ve dua ediyorlar. Çünkü Türkiye’nin ayakta kalmasına önem veriyorlar. Ülkemiz artık islam coğrafyasınında umudu olmuştur. Müslüman kardeşlerimizin durumu içler acısı. İstiklal savaşında Arakanlı Müslümanlar yaramıza melhem olmak için bizlere destek vermişler. Bizim de duyarsız kalmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımız da bununla ilgili adımlar atıyor. İnşallah Arakan'da yaşayan katliam biran önce son bulacaktır."dedi.
BURUK BİR BAYRAM YAŞIYORUZ
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Kurban Bayramına içimiz biraz buruk bir şekilde girdik. Müslüman çoğrafyasında kardeşlerimiz zulüm görürken biz mutlu olamayız. Dileğimiz, bu katliamların ve acıların bir sonraki acılarında en kısa sürede son bulmasıdır. 
PARTİMLE HEP GURUR DUYDUM
Ben Türkiye’nin ve islam coğrafyasının umudu olmuş bir partinin mensubu olmaktan her zaman onur duydum. Partimizin kurulduğu ilk günden beri önce ülkemiz sonra şehrimiz anlayışıyla çalıştık. Özellikle, AK Parti her zaman Halkla Hizmeti Hakka hizmet olarak ve siyaseti de hizmet aracı olarak gördü. Son 16 yılda ülkemizde ki değişimi hep birlikte görmekteyiz. Umarım bundan sonrada ülkemiz AK Parti ile daha da büyüyecektir. AK Partimizin her kademesinde canla başla görev yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca hem partililerimizin hemde halkımızın bayramını bir kez daha kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
HER ZAMAN SAHA DA OLACAĞIZ
Bayramlaşma törenine katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Zeki Aygün ise yaptığı konuşmada "AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemiz bir çağ atlamıştır. Bu çağ atlama sürecinde partimizin en alt kademesinde ve en üst kadamesinde görev yapan tüm teşkilat mensubu üyelerimizin emeği vardır. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ülke olarak bundan sonra da durmayacağız ve daha çok çalışacağız. Bu vesile ile teşkilatlarımızın her geçen gün daha dimdik ayakta durması gerekmektedir. Malum bir bayram sürecindeyiz. Bayramda aramızda olan ve olmayan tüm teşkilat mensuplarının ve halkımızın bayramını kutluyorum. Bayramdan sonra teşkilat olarak yine sahalarda olacağız. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."dedi. 
Konuşmaların ardından Aygün, Toltar ve Akbulut partililerle ilçe teşkilatı önünde bayramlaştıktan sonra hatıra resmi çektirdiler.

dha_7466-001.jpgdha_7464-001.jpgdha_7469-001.jpgdha_7476-001.jpgdha_7479-001.jpgdha_7484-001.jpgdha_7501-001.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim