• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

’Ağzınıza Bir Parmak Bal Çalınmasına İzin Vermeyin’

MHP lideri Bahçeli, "Vereceğiniz her oy, güzel vatanımızın geleceğini belirleyecektir. Ağzınıza bir parmak bal çalınmasına izin vermeyin, yoksa böyle yaşamaya devam edersiniz" dedi.MHP Genel Başkanı B...
’Ağzınıza Bir Parmak Bal Çalınmasına İzin Vermeyin’

MHP lideri Bahçeli, "Vereceğiniz her oy, güzel vatanımızın geleceğini belirleyecektir. Ağzınıza bir parmak bal çalınmasına izin vermeyin, yoksa böyle yaşamaya devam edersiniz" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde partisinin düzenlediği mitingde vatandaşlarla bir araya geldi. Lüleburgaz’da seçmenlere hitap eden Bahçeli, yanlış tarım politikalarından bahsederek, "Ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılık ile geçinen Kırklareli, AKP’nin yanlış ve yandaşlarını kayıran politikalarıyla kayıp yaşamış, mağdur edilmiştir. Tarım ve hayvancılık politikaları, hatalı teşvik uygulamaları ihtiyaçlara cevap verememiştir. Köylümüze ait verimli topraklar yandaşlara, büyük tarım işletmelerine ulufe gibi dağıtılmış ve maalesef yöre insanımız kiracı durumuna düşürülmüştür. Nitekim Kavaklı ve İnece beldelerimizde yaşananlar ortadadır. Ergene havzasında var olan kirlilik ve Çerkezköy-Lüleburgaz hattında kurulan ve teşvik edilen fabrikaların neden oldukları kimyasal atıklar zehir saçmaktadır. AKP, Kırklareli’nde yeni iş sahaları kurmaktan ve yatırım yapmaktan acizdir" dedi.

"TÜRKİYE BİR YOL AYRIMINDADIR"

Türkiye’nin bir yol ayrımında olduğunu belirten Bahçeli, "Vereceğiniz her oy, güzel vatanımızın geleceğini belirleyecektir. Vereceğiniz her oy, çocuklarınızın istikbalini tayin edecektir. Bugün hiç olmadığı kadar tehdit ve tehlikelerle yüz yüzeyiz. Gelin bu defa Türkiye’nin geleceği, bağımsızlığı ve bütünlüğü için Milliyetçi Hareket’in saflarına katılın" diye konuştu.

AK Parti’li, CHP’li hiç kimseyi ayırt etmediklerini söyleyen Bahçeli, "Bu topraklara vatanım diyen, bu insanlara milletim diyen, bu bayrak benim, bu ülke benim diyen herkese kapımız açıktır. İster AKP’li olun, ister CHP’li, ister bucu olun, ister şucu, gelin bizimle yürüyün" dedi.

"KABULLENİRSENİZ BÖYLE KALMAYA VE BÖYLE YAŞAMAYA MAHKUM OLURSUNUZ"

"Ağzınıza bir parmak bal çalınmasına izin vermeyin yoksa böyle yaşamaya devam edersiniz" diyen Bahçeli, "Bir yandan iki torba kömür gelirken, arka kapıdan Süleyman Şah Türbesi gitmiştir. Bir yandan üç teneke peynir gelirken, arka kapıdan huzur ve güvenliğimiz gitmiştir. Bir taraftan oyuncak gelirken, arka kapıdan imtiyazlı oğullar karadan, denizden, havadan malı götürmüşlerdir. Hepsi Türkiye’mizin 92 yıllık alın teri, göz nuru, helal kazancıdır. Hepsi sizin malınız, hepsi sizin vergileriniz, hepsi sizin paranız. Ne geliyorsa size helal olsun. Ancak bununla yetinmeyin. Bu kadara tamah etmeyin. Yoksulluğa onay vermeyin. İş isteyin, çalışmak isteyin, üretmek isteyin, kendi tencerenizde aş pişirmek isteyin, eğitim isteyin, refah isteyin. Sizin de hakkınız. Ağzınıza bir parmak bal çalınmasına izin vermeyin. Kabullenirseniz böyle kalmaya ve böyle yaşamaya mahkum olursunuz. Bu durumu reddedin. Sizlerin alın terini kaçak ve karanlık saraya gömdüler, affetmeyiniz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim