• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 19°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 27°C Rize
  • BIST: 9834.55 1.21
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Ağrı Valisi Işın’dan Bingöllüler Derneği’ne ziyaret

Ağrı Valisi Musa Işın ve beraberindeki heyet önceki gün Dilovası Bingöllüler Derneği’nin misafiri oldu. Dilovası Bingöllüler Derneği’nin programına katılan Işın, önemli açıklamalarda bulundu.
Ağrı Valisi Işın’dan Bingöllüler Derneği’ne ziyaret

Bingöllü olan ve Ağrı’da görev yapan Vali Musa Işın önceki gün Dilovası Bingöllüler Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programına katılarak hemşerileri ile bir araya geldi. Dilovası Bingöllüler Derneği Başkanı Ercan Güneş ve yönetiminin Dernek Lokalinde düzenlediği kahvaltı programına Ağrı Valisi Musa Işın, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ağrı  Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan, Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İzmit Belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan, Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan, Dilovası eski Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri Halit Ekici, Cemil Daşdemir ve Recep Laç, Mahalle Muhtarları ve STK Temsilcileri katıldı.

GÜNEŞ, BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Bingöllüler Derneği Başkanı Ercan Güneş, “Ağrı Valisi olan hemşerimiz Musa Işın’ı ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Görev aldığı Ağrıda yaptığı hizmetleri yakından takip ediyor ve başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyoruz.”dedi.

DİLOVASI KÜÇÜK BİR ANADOLU

Ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “İlçemiz doğulusuyla, batılısıyla güzel Anadolumuzu yansıtmaktadır. Kardeşliğin ön plana çıktığı herkesin herkesi tanıdığı güzel bir ilçemizdir. Bizim gayemizde 2014 yılından beri halkımıza aynı güzellikte hizmet etmektir. Amacımız bizden sonraki nesillere daha yaşanılabilir bir kent bırakmaktır.”dedi.

DİLOVASI’NDA BİRLİK VE KARDEŞLİK DEVAM EDECEKTİR

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, “Dilovası ilçesi Ağrılısıyla, Bingöllüsüyle Gümüşhanelisiyle, Muşlusuyla hep birlikte kaynaşmış kardeş olmuş bir ilçedir. Burada insanlar iyi günlerini de kötü günlerini de hep bir arada yaşarlar. İlçemiz Anadolunun güzelliklerini yansıtan güzel bir ilçedir. İnşallah bu birliktelik kardeşlik bundan sonrada devam edecektir.”dedi.

BİZİM EN BÜYÜK DAYANAĞIMIZ İSLAMİYETTİR

Son olarak konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, “Böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getiren Dilovası Bingöllüler Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Biz sadece hemşerilerimizi değil tüm vatandaşlarımızı seviyoruz. Müslüman olduğumuz için, kardeş olduğumuz için seviyoruz. Burada herkes huzur içerisinde yaşamaktadır. Bizim en büyük dayanağımız islamiyettir. İslamiyet olmasaydı hiçbirimiz bir arada olamazdık. Bizim birliğimizden kardeşliğimizden rahatsız olanlar her türlü fitne ve fesadı içimize yerleştirmek için oyunlar oynuyorlar. Biz Dilovası’nda İstanbul’da Ağrıda huzur içinde yaşıyorsak bunun tek sebebi İslam kardeşliğidir. Biz buna sımsıkı sarılacağız.

MİLLETİN HUZURUNU BOZAN BİZDEN DEĞİLDİR

Hepimiz farklı yerlerden gelmiş ve kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamaya çalışıyoruz. Ağrılısıda Bingöllüsüde, Diyarbakırlısıda hepimiz bu vatan altında bu bayrak altında biriz. Birlikteyiz. Doğuda fesat çıkaranlara müsaade etmeyelim. Kürt kardeşlerim fitneye, teröre karşı çıkmak zorundayız. Dinimizin emri budur. İnsanlığın gereği budur. Milletin içine fitne sokupta memleketin nimetlerinden faydalanan insanlar lanetlik insanlardır. Milletin huzurunu bozanlar bizden değildir. Bunlara hep birlikte izin vermeyeceğiz.

KÜRT HALKINA LEKE SÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

32 yıldır Kürt halkına sürülmek istenen bir leke vardır. Biz bu lekeyi üzerimize sürdürmeyeceğiz. Bizim adımıza kimse adam öldüremez. Bizim adımıza kimse bu ülkeye ihanet edemez. Bizim adımıza kimse dinimize dil uzatamaz. Bizim adımıza kimse araç yakamaz. Bizim adımıza kimse çocuklarımızı dağda götürüp öldürtemez. Bizim adımıza kimse eşkiyacılık ve çetecilik yapamaz. Kürtler namuslu insanlardır, dindar insanlardır, onurlu insanlardır. Vatanperverdir. Kimse eşkıyalık yapıp Kürtleri töhmet altında bırakamaz.

PKK’NİN AMACI KÜRTLERİ DİNSİZLEŞTİRMEKTİR

Biz Hazreti Peygamberin arkasından gideceğiz. Bunların amacı 32 yıldır PKK’nın esas amacı Kürtleri dinsizleştirmektir. Sonra namussuz ve şerefsiz hale getirmektir. Başka bir amaçları yoktur. Bunlar bizden değildir. Ne PKK bizdendir. Ne FETÖ bizdendir nede IŞİD bizdendir. Bunlar insanları katlediyorlar. IŞİD islam adına kafa kesiyor. Böyle bir islam varmı. Nasıl ki IŞİD Müslümanları temsil etmiyorsa, PKK’da Kürtleri temsil etmiyor. Edemez. Allah’ın izniyle ne Hakkariyi, ne Bingölü ne Ağrıyı bu terör örgütüne teslim etmeyeceğiz.

ÜLKEMİZİ SURİYELİLEŞTİRMEK İSTİYORLAR

İslam dünyası kan ağlıyor. Tüm islam çoğrafyasında kan ve gözyaşı var. Bunların içinde tek güçlü kalan ve sürekli büyüyen Türkiye kaldı. Batının amacı Türkiye’yi Suriyelileştirmek. Bunun içinde PKK’yı, FETÖ’yü IŞİD’i kullanıyorlar. Ancak biz ne Suriye olacağız. Ne Irak olacağız. Biz Türk bayrağının altında toplanacağız. Canımız pahasına dinimizi bu vatanı ve bayrağımızı sonuna kadar koruyacağız. Kürt kardeşlerimiz ülkemizin bu ülkenin her bir yerinde alnı açık başı dik bir şekilde yürümelidir. Yanlış insanları içimizde barındırmayalım.

KİMSE KÜRTLERİN ADINA LEKE SÜREMEZ

Kimsenin Kürtlerin adına leke sürmeye hakkı yoktur. Çocuklarımızı iyi yetiştirelim. Bugün kimse diyemez ki Türk şuna sahiptir Kürt buna sahip değildir. Doğudaki insanlarımız asletlerini koruyacak ve huzur, barış içerisinde hayatımıza devam edeceğiz. 78 milyon metrekare toprağın tümü bizim toprağımız, 80 milyon vatandaşımız kardeşimizdir. Dinimiz bir, vatanımız bir bayrağımız birdir.”dedi.   

Konuşmaların ardından Ağrı Valisi Musa Işın, Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş'e Ağrı'nın sembolü olan nuhun gemisi maketi hediye ettti.    

dsc_1038.jpgdsc_1047.jpgdsc_1050.jpgdsc_1077.jpg   

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim