• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:48Güneş 08:17Öğle 13:20İkindi 15:51Akşam 18:14Yatsı 19:38
    • 13°C Kocaeli
    • 11°C İstanbul
    • 7°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 10042.05 0.13
  • Altın: 3119.177 0.65
  • Dolar: 35.6202 0.13
  • Euro: 36.9098 -0.50

Yangın mağdurlarına Büyükşehir sahip çıktı

İzmit ilçesi Hatimköy Mahallesinde çıkan yangında evsiz kalan aileye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı.
Yangın mağdurlarına Büyükşehir sahip çıktı

İzmit ilçesi Hatipköy mevkiinde bulunan bir binada çıkan yangında 4 daire kullanılamaz hale geldi. Kış öncesi evsiz kalan ailelere yardım edilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın talimat verdi.

 

AİLELERİN MAĞDURİYETİ GİDERİLDİ

Geçtiğimiz gün İzmit ilçesi Hatipköy Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın çatısında yapılan çalışma sırasında yangın çıkmıştı. Yangın sonrası üst katlarda bulunan 4 daire kullanılamaz hale geldi. Yangından dolayı mağdur olan vatandaşların mağduriyetini duyan Başkan Tahir Büyükakın, ailelerin mağduriyetin giderilmesi için talimat verdi.

 

ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

Başkan Büyükakın’ın talimatının ardından ekipler harekete geçti. Yangın sonrası evsiz kalan aileler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’ne yerleştirildi. Daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı uzman ekipler konuyla ilgili hemen harekete geçerek yangının gerçekleştiği binada sosyal incelemelerde bulundu.

 

BİNA ONARILACAK

Maddi hasarın giderilmesi ve binanın çatısının onarılması için Büyükşehir Belediyesi kolları sıvadı. Mağdur ailelere destek verileceği konusunu duyan bazı mahalle sakinleri olayı sevinçle karşıladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim