Edinilen bilgilere göre, Sakarya Üniversitesi girişinde bir grup öğrenci, geçtiğimiz günlerde Kırıkkale, Bolu, Çanakkale, Yalova, Erzurum, Gümüşhane ve birçok ilde polis ve sivil vatandaşlar tarafından saldırıların gerçekleştirildiğini iddia ederek basın açıklaması yapmak istedi. Bu sırada üniversite içinden gelen 75 kişilik başka bir grup basın açıklaması yapan öğrencilere saldırmak isteyince gergin anlar yaşandı. Öğrencileri sakinleştirmek için uğraşan Sakarya Üniversitesi güvenliği ve polis zor anlar yaşadı. İki grubu ayıran güvenlik güçleri, öğrencileri okullarına kadar götürerek taşkınlık çıkmasını önledi.
- Amir Ateş besteleri musiki severlerle buluşacakŞehir Tiyatroları Mevlana İdris’i oyunuyla yad ettiBüyükşehir, yol güvenliği için durmaksızın çalışıyorBüyükşehir geleceğe nefes oluyorSigorta uyuşmazlığında hızlı çözüm mümkünSUTEK MÜHENDİSLİK, İKİNCİ 10 YILA ÇOK DAHA GÜÇLÜ GİRİYORGETAB 15. Geleneksel İftar Programı gerçekleştiKocaeli'de kaçakçılara geçit yok!Vasiyetname ile mirasınızı güvenceye alınDarıca ve Gebze'ye sağlık merkezi yapılacak!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9044.64 -7.81
- Altın: 3679.498 0.00
- Dolar: 37.6365 0.00
- Euro: 40.4936 0.00
Üniversitede gerginlik
Sakarya Üniversitesi girişinde basın açıklaması yapan gruba, karşıt görüştü başka bir grup saldırı girişiminde bulundu. Saldırı, Sakarya Üniversitesi güvenliği ve polisler tarafından önlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim