Araban Ovası’nda her yıl bahar, yaz ve sonbahar mevsimlerinde başlayan ekim, çapa ve ürün hasadı dönemlerinde tarım işçilerinin tehlikeli yolculuğu da başladı. Araban’da tarım işçilerini taşıyan traktör ve kamyonetlerin devrilmesi sonucu meydana gelen ölümlü ve yaralanmaları trafik kazalarından ders alınmazken, bu yılda Araban Ovası’nda çalışmaya giden binlerce tarım işçisi tedbir alınmadan tehlikeli bir şekilde taşınıyor.
- Amir Ateş besteleri musiki severlerle buluşacakŞehir Tiyatroları Mevlana İdris’i oyunuyla yad ettiBüyükşehir, yol güvenliği için durmaksızın çalışıyorBüyükşehir geleceğe nefes oluyorSigorta uyuşmazlığında hızlı çözüm mümkünSUTEK MÜHENDİSLİK, İKİNCİ 10 YILA ÇOK DAHA GÜÇLÜ GİRİYORGETAB 15. Geleneksel İftar Programı gerçekleştiKocaeli'de kaçakçılara geçit yok!Vasiyetname ile mirasınızı güvenceye alınDarıca ve Gebze'ye sağlık merkezi yapılacak!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9044.64 -7.81
- Altın: 3679.498 0.00
- Dolar: 37.6365 0.00
- Euro: 40.4936 0.00
Tarım işçilerinin tehlikeli yolculuğu
Gaziantep’in Araban ilçesinde tarım işçilerinin traktör römorku ve kamyonet kasalarındaki tehlikeli yolculuğu görenlerini hayrete düşürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim