• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:28Güneş 06:54Öğle 13:15İkindi 16:43Akşam 19:27Yatsı 20:47
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 7°C Ankara
    • 6°C Rize
  • BIST: 9044.64 -7.81
  • Altın: 3694.332 0.40
  • Dolar: 37.9895 -0.09
  • Euro: 41.1594 -0.40

Seyir halindeki araç alev topuna döndü

E-5 karayolunda seyir halindeki otomobil aniden alev alarak yandı. Soğukkanlılığını koruyan sürücünün yangını telefonuna çekmesi ise dikkat çekti.
Seyir halindeki araç alev topuna döndü

Olay, saat 22.00 sıralarında E-5 Karayolu Topkapı istikameti Zeytinburnu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erkan Başboğa yönetimindeki 34 E 3406 plakalı otomobil, seyir halinde iken bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Aracın yanmaya başladığını gören diğer sürücüler selektör yardımı ile Başboğa’yı uyardı. Uyarının üzerine aracını durdurarak hızla araçtan çıkan Başboğa, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, bölgede yoğun trafiğe yol açtı. Tedbir amaçlı ambulansların sevk edildiği olay yerinde çalışmalar bitinceye kadar polis, trafiği Topkapı yönüne tamamen kesti. Meraklı vatandaşların yanı sıra aracı yanan sürücü Erkan Başboğ’nın da soğukkanlılığını koruyarak aracının yanmasını telefonuna kaydetmesi dikkat çekti.

Sürücü Başboğan, “Yolda seyir halinde iken arkamdaki araçlar selektör yakarak beni uyardı. Bende araçtan indim. Aracın yandığını fark ettim. İtfaiyeye haber verdim. Ölen ya da yaralanan yok” dedi.

Otomobil yangında kullanılamaz hale geldi. Tamamen söndürülen araç çekici ile karayolundan kaldırılırken, yol yeniden trafiğe açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim