• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:54Güneş 05:40Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:21Yatsı 21:59
    • 28°C Kocaeli
    • 29°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9191.97 -1.58
  • Altın: 4299.551 0.01
  • Dolar: 39.539 0.15
  • Euro: 45.4459 -0.03

Ptt 1. Lig’de 2013-2014 Sezonu

PTT 1. Lig’de 2013-2014 sezonunda ilk sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2. sırada yer alan Balıkesirspor Spor Toto Süper lig’e direkt çıkan takımlar oldu. Ankaraspor, Orduspor Samsu...
Ptt 1. Lig’de 2013-2014 Sezonu

PTT 1. Lig’de 2013-2014 sezonunda ilk sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2. sırada yer alan Balıkesirspor Spor Toto Süper lig’e direkt çıkan takımlar oldu. Ankaraspor, Orduspor Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu ise kendi aralarında play-off mücadelesi verecek.

PTT 1. Lig’de 2013-2014 sezonunda ilk sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor kendi evinde rakiplerini 13 kez mağlup ederken, Samsunspor, Ankaraspor ve Balıkesirspor ise kendi evinde 12 kez rakiplerine üstünlük sağladı. Lig’in son sırasında bulunan ve küme düşen Kahramanmaraşspor ise 2 kez rakiplerine üstünlük sağlayarak kendi evinde en az galibiyet alan takım oldu.

PTT 1. Lig’de 38 haftada 947 gol atıldı. Hakemler bin 728 sarı kartına başvururken, 118 kez de kırmızı kart gösterdi. Müsabakalarda görev yapan hakemle sportmenliğe aykırı davranışlardan dolayı bin 370 kez kartına başvurdu.

DEPLASMAN FATİHLERİ ORDUSPOR VE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Spor Toto Süper Lig’e yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve play-off mücadelesi verecek olan Orduspor deplasmanda 11 kez rakiplerine üstünlük sağlarken, Süper Lig’e yükselen ikinci takım olan Balıkesirspor ise 10 kez kazanarak deplasmanda en çok kazanan takım oldular. PTT 1. Lig’i 13. sırada tamamlayan Adana Demirspor ve küme düşen ikinci takım olan TKİ Tavşanlı Linyitspor ise deplasmanda 2 kez rakiplerine üstünlük sağladı.

GOL KRALLIĞINI PAYLAŞTILAR

PTT 1. Lig’de Balıkesirspor futbolcusu Muhammet reis ve Manisaspor futbolcusu Slavko Perovic 19 kez gol ile gol krallığını paylaştılar. Orduspor futbolcusu Anıl Taşdemir 17 gol ile ikinci sırada yer alıken, Adanaspor futbolcusu Tiago Queiroz Bezerra ise 16 gol ile üçüncü sırada yer alıyor.

EN ÇOK GOL ATAN TAKIM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR OLDU

Lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor rakip takımlara 76 gol atarak en golcü takım olurken, Ankaraspor ve Samsunspor rakip takımların kalelerine 61 gol atarak ikinci sırayı paylaştılar. Gaizantep Büyükşehir Belediyespor rakiplerine 30 gol atarak Lig’in en az gol atan takımı oldu.

EN HIRÇIN TAKIM 1461 TRABZON OLDU

PTT 1. Lig’in en hırçın takımı 11 kırmızı kart ve 103 sarı kart ile 1461 Trabzon oldu. Karşıyaka ise 9 kırmızı, 104 sarı kart ile en hırçın ikinci takım oldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim