05 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C
  • Rize17°C

BİNALİ YILDIRIM’DAN BÜYÜKAKIN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

AK Parti Genel Başkan vekili Binali Yıldırım, Kocaeli’de katıldığı törende konuşma yaparken Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Binali Yıldırım’dan Büyükakın’a övgü dolu sözler

27 Mayıs 2022 Cuma 12:17

Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkan vekili Binali Yıldırım, Dilovası’nda düzenlenen törende bir konuşma yaptı. Konuşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı öven Yıldırım “Bazıları gösterişi sever, bazıları da çalışmayı sever. İşte bizim büyükşehir belediye başkanımız da adı gibi Koceli’de çalışıyor, temiz iş yapıyor, güzel işler yapıyor.  Milletin gönlüne girmeyi de başarıyor, Allah başarılarını daim etsin.  Bu işler tek başına olmuyor. Sessiz, sakin ama sürekli halkın içinde millete hizmet eden büyükşehir belediye başkanımız var” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIP TEŞEKKÜR ETTİ

Büyükakın, bu sözlerin ardından sosyal meyda hesabında Yıldırım’ın kendisi hakkında konuştuğu sırada alınan görüntüyü paylaştı.  Büyükakın paylaşımında “Övgü dolu sözleri için Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım'a teşekkürlerimi sunuyorum. Daha da iyi olmak için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.