20 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C
  • Rize12°C

YAĞ FABRİKASINDA YANGIN

Dilovası ilçesi Marshall girişinde bulunan bir yağ fabrikasında çıktı.

Yağ Fabrikasında yangın

12 Haziran 2014 Perşembe 11:09

videotikla-114.png

fototikla-089.png

Edinilen bilgiye göre, Dilovası Marşal girişi mevkiinde bulunan Çevkim fabrikasına ait yağ dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibe sevk edilirken, yangında patlamalar meydana geldi. Yangın nedeniyle gökyüzü siyaha bürünürken, 1 işçi de yaralandı. Yaranan işçi Gebze Farabi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İşçiler “Birden patlamalar meydana geldi ne olduğunu anlamadık” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile çevre ilçelerden bölgeye sevk edilen ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

ÇEVREDEKİ FABRİKALAR TEDBİR AMAÇLI BOŞALTILDI

Kocaeli Dilovası’nda yağ dönüşüm tesisinde çıkan yangın nedeniyle D-100 karayolu Ankara ve İstanbul istikametine trafiğe kapatılırken, bölgedeki fabrikalar da tedbir amacıyla boşaltıldı. Yağ tankları halen yanmaya devam ederken, bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi alevlere müdahale ediyor. Yağ tanklarının içindeki yağların tamamen yanması beklenirken, itfaiye ekipleri alevlerin fabrika dışında bulunan yakıt tanklarına sıçramaması için çalışma yapıyor.