02 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C
  • Rize16°C

SEVER HUKUK BÜROSU HİZMETE GİRDİ

Gebze Siyasi Parti İlçe Başkanları DEVA Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Av. Muratcan SEVER’in kurucusu olduğu Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi karşısındaki Sever Hukuk Bürosu’nun açılışında bir araya geldiler.

Sever Hukuk Bürosu hizmete girdi

19 Eylül 2021 Pazar 10:27

Açılışa  AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türel, DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin KılıçÇ, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hasan Arabacı ve çok sayıda davetli katıldı.
SİYASET BAŞKA İŞ BAŞKA
Ali Babacan’ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze İlçe Başkan Yardımcısı olan Avukat Muratcan Sever, Gebzelilere hizmet vereceği Sever Hukuk Bürosu’nun açılışını yaptı. Siyaseten birbirlerini eleştirip, rakip olarak görülseler de, Gebze’de ki siyasi parti İlçe Başkanları ve Yöneticileri, hukuk bürosunun açılışında bir araya geldi. Sever, açılışlarına katılan tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederek, siyasi düşünceleri ne olursa olsun, amaçlarının Gebze’ye
hizmet etmek olduğunu ve böylesi açılışlar da tüm siyasi partilerin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm İlçe Başkanları ve yöneticilere teşekkür etti. Sever Hukuk Bürosu’nun açılış kurdelesini de tüm İlçe Başkanları birlikte kestiler.

whatsapp-image-2021-09-19-at-10.47.51.jpegwhatsapp-image-2021-09-19-at-10.52.46.jpeg